Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 atractii turistice ideale pentru femei

de Sunt Fericita la 2019-05-06
Top 5 atractii turistice ideale pentru femei
Nu este nimic mai relaxant decat sa petreci timp de calitate alaturi de prietenele tale. Ati fost impreuna in momentele frumoase sau in situatiile mai putin placute, motiv pentru care trebuie sa sarbatoriti legatura speciala dintre voi. O evadare in unele dintre cele mai inedite destinatii ale lumii este scuza perfecta pentru a fugi de monotonia vietii reale.


Suna-ti prietenele, impacheteaza cateva lucruri si stabiliti o noua aventura in care sa va distrati pe cinste! Pe tui-travelcenter.ro exista atat de multe idei de calatorie incat poti planifica cu usurinta un intreg itinerariu pentru un Girls Trip reusit. Ti-am pregatit o lista cu cinci destinatii de vacanta pe care nu le poti rata.
 

Bangkok, Thailanda - Destinatia perfecta pentru relaxare

Imbinand traditia cu elementele moderne, Bangkok reprezinta destinatia ideala pentru femeile care vor sa se relaxeze. Acesta este un oras aglomerat, exotic si plin de viata, numit adesea si Orasul Ingerilor sau Venetia Orientului.


Capitala Thailandei are peste 22 de zone care pot fi considerate centrul orasului si peste 400 de temple incantatoare, cel mai important fiind Wat Phra Kaeo. Peisajul zonei este completat de canalele Khlongs, mancarea delicioasa servita la tarabele stradale, o multime de zgarie-nori si gradini incantatoare.


Bangkok este unul dintre cele mai cautate locuri de vacanta din Asia, fiind perfect atunci cand vrei sa descoperi lucruri noi impreuna cu prietenele tale.


Dublin, Irlanda - Orasul in care va puteti distra in stil irlandez

Daca iti place sa calatoresti, o vizita in Dublin nu trebuie sa lipseasca din agenda ta, indiferent daca alegi sa mergi singura sau impreuna cu gasca de fete. Capitala Irlandei este un oras vesel, care vibreaza in permanenta, sub dorinta de distractie a unor localnici extrem de prietenosi.


Dincolo de atmosfera festiva, Dublin este un oras minunat, sigur si cu o arhitectura incantatoare, fiind astfel ideal pentru organizarea unei vacante memorabile.  Mereu verde si elegant, orasul Dublin este vizitat de milioane de turisti care vin aici atunci cand se sarbatoreste Sf. Patrick sau pentru faimoasele pub-uri irlandeze.

O excursie de cateva zile intr-un loc atat de distractiv este potrivita pentru a te incarca cu optimism si voie buna!


New York, locatia in care puteti descoperi Visul American

O vizita peste Ocean, in „orasul care nu doarme niciodata”, este tot ce ti-ai putea dori! Ai la dispozitie atat de multe locuri si obiective turistice incat ti-ar trebui o viata sa descoperi intregul New York. Totusi, sunt de ajuns si cateva zile sa te plimbi prin Central Park, cel mai filmat loc din lume.


Vei fi cucerita de viata de noapte a Manhattan-ului si de zecile de baruri din Greenwich Village, de Brooklyn, zona verde a orasului, de shopping-ul de pe Broadway si de Fifth Avenue sau de atmosfera cosmopolita din Time Square. New York-ul are o varietate culinara care poate satisface orice gusturi si care ofera totodata si o experienta culturala bogata.



 

Milano, paradisul femeilor indragostite de cumparaturi

Nu exista un loc identic cu Milano nicaieri in lume. Plin de lucruri cool, acest oras este in permanenta un zumzet de energie. Femeile sunt pasionate de shopping, motiv pentru care aceasta destinatie nu putea lipsi de pe lista noastra de recomandari.


In escapada ta la Milano trebuie sa ajungi neaparat in Galeria Vittorio Emanuele II, unul dintre cele mai vechi mall-uri la nivel mondial, care reuneste numeroase branduri celebre. Dupa o sesiune de shopping, doamnele si domnisoarele se pot bucura de o plimbare pe strazile boeme din cartierul Brera sau pot lua cina la unul dintre restaurantele cochete din zona.


Desi este cunoscut ca fiind capitala modei, Milano are de oferit si o multime de cladiri istorice, cafenele deosebite si bistro-uri italienesti. Nu trebuie sa pleci din oras fara a vizita Piazza del Duomo, faimoasa prin prisma catedralei care aduna anual milioane de turisti.


Dubai, orasul vacantelor in stil oriental

Topul celor mai frumoase destinatii pentru femei este completat de un oras fascinant, Dubai. Acesta imbina frumusetea culturii orientale cu atmosfera moderna, celebrii zgarie-nori si panoramele de vis. Ai nevoie de ceva timp pentru a explora toate atractiile superbe, asa ca nu planifica o vacanta prea scurta.


Vorbim de un oras al viitorului, care te imbie cu locuri exotice si fermecatoare sau unele dintre cele mai cunoscute centre comerciale din lume. Prin urmare, trece in agenda ta o sesiune de shopping la Dubai Mall, o vizita la vestita cladire Burj Khalifa si o zi petrecuta pe plajele cu nisip alb din zona Madinat Jumeirah. Nu uita nici de celebra Palm Island si organizeaza o adevarata aventura in desertul din Emiratele Arabe.

 

Fie ca alegi sa mergi la shopping, sa te relaxezi sau doar sa te distrezi, atunci cand vrei sa descoperi bucuria culturala a unui oras, ai la dispozitie o multime de destinatii frumoase. Nu ezita sa calatoresti cat mai des, indiferent daca esti singura sau impreuna cu cateva prietene. Exista nenumarate locuri deosebite, care inspira siguranta, care sunt pline de farmec si de oameni minunati.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concediu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relaxare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0