Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tipuri de balsam pentru par: informatii utile si recomandari

de Sunt Fericita la 2021-08-20
Tipuri de balsam pentru par: informatii utile si recomandari
Cand vine vorba despre ingrijirea parului, pe piata exista mii de produse destinate fiecarui tip de par. Tocmai de aceea, este esential sa le alegi pe cele potrivite pentru tine. Multe persoane utilizeaza doar un sampon universal, al carui singur efect este cel de spalare si curatare. Cu toate acestea, podoaba ta capilara merita mai mult - hidratare, reparare, volum, rezistenta, vitalitate si stralucire! Pentru a obtine toate aceste lucruri, este necesar sa adaugi in rutina ta de ingrijire si un balsam. Iata principalele tipuri de produse si cum sa il alegi pe cel ideal pentru parul tau!


Balsamul de par - cu sau fara clatire?
 
Asemenea mastilor pentru par, si balsamurile pot fi categorisite astfel. Exista o varietate de balsamuri pe care trebuie sa le aplici pe parul spalat si umed, sa le lasi sa actioneze asupra firelor de par pentru cateva minute, apoi sa le indepartezi cu apa calduta.
 
Pe de alta parte, exista si balsamuri leave-in, ce pot fi aplicate pe parul curat si umed, apoi lasate sa actioneze, fara a mai clati parul.

Acestea din urma sunt potrivite mai ales pentru persoanele cu par deteriorat sau tratat chimic, care necesita o ingrijire speciala si o hidratare suplimentara.
 
De asemenea, un balsam fara clatire poate fi excelent si pentru persoanele cu parul greu de descurcat dupa baie.
 
Orice fel de balsam ai prefera, poti gasi produse Fanola de cea mai buna calitate pe site-ul HNI Cosmetice. Comanda produsele care crezi ca ti se potrivesc cel mai bine si foloseste-le regulat.
 
Balsamul pentru par, in functie de efect
 
1. Balsam hidratant
 
Multe dintre produsele tip balsam hidrateaza parul in profunzime, lasandu-l matasos si moale. Hidratarea este esentiala oricarui tip de par, mai ales celui uscat si foarte uscat. Totusi, daca ai parul gras, stai departe de balsamurile extra hidratante, caci acestea iti vor ingrasa parul si mai repede.
 
2. Balsam pentru volum
 
Unele persoane au firele de par subtiri, sensibile si fara volum. Sunt acele podoabe capilare pe care desi le coafezi, buclele nu rezista foarte mult timp, iar parul se aplatizeaza foarte repede.
 
Pentru acest tip de par, un balsam special formulat pentru cresterea volumului este excelent!
 
3. Balsam pentru parul vopsit
 
Un par colorat este un par tratat chimic. De cele mai multe ori, nu se aplica doar o vopsea pentru par, ci si o substanta care decoloreaza firele in prealabil. Un astfel de tratament va usca semnificativ parul, asa ca ai nevoie de un balsam special, care sa iti revitalizeze firele in profunzime si sa le redea sanatatea si stralucirea.
 
De asemenea, daca parul tau este blond, vei avea nevoie de un balsam care sa neutralizeze nuantele oranj si galbene, in timp ce pastreaza culoarea originala a vopselei si iti protejeaza parul de agentii chimici.
 
4. Balsam pentru parul extrem de deteriorat
 
Firele de par se pot subtia, rupe si deteriora extrem de tare din mai multe motive. Poate ca ai incercat o coafura inedita, cu dread-uri, codite sau de tip afro, in urma careia podoaba capilara a ramas terna, uscata si deshidratata.
 
In acest caz, un balsam care restructureaza firul de par si il trateaza intensiv, de la radacina, este exact ceea ce ai nevoie!
 
5. Balsam pentru descurcare
 
Adesea, parul subtire si uscat se incurca extrem de tare atunci cand il speli. Ulterior, pieptanarea este foarte dificila, iar rezultatul perierii este ruperea si agresarea firelor de par.
 
Daca te confrunti cu acest tip de situatii, foloseste cu incredere un balsam special creat pentru descurcarea usoara a parului.
 
Acestea fiind spuse, dupa cum poti observa, exista cate un balsam pentru fiecare nevoie a parului tau. In cazul in sunt necesare, simultan, mai multe tratamente (de exemplu, hidratare intensa si neutralizarea nuantei galbene), poti opta pentru balsamuri mixte, cu functii multiple. Orice ai alege, asigura-te ca achizitionezi produse de inalta calitate, cu ingrediente de top, pentru parul tau!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre balsam

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre descurcare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vopsit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre volum

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0