Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 schimbari benefice pe care sa le faci daca iti renovezi apartamentul

de Sunt Fericita la 2021-05-31
4 schimbari benefice pe care sa le faci daca iti renovezi apartamentul
Renovarile sunt mereu un moment bun pentru a implementa noi idei in ceea ce priveste locuinta, asa ca daca te pregatesti de o renovare ar trebui sa ai in vedere si documentarea cu privire la ce poti sa aduci in plus casei tale.


Daca nu ai idei in acest sens, atunci noi iti propunem un mic ghid al schimbarilor pe care poti sa le faci si care te vor ajuta cu siguranta sa exploatezi la maxim aspectul si performantele locuintei tale. 

Schimba tamplaria casei

Principala nevoie umana, atunci cand vine vorba despre locuinte, este cea care tine de confort. Confortul se poate exprima sub forma a mai multi factori insa cel mai important este cel termic. Tamplaria este adesea zona care permite cele mai mari pierderi de caldura, asa ca ar trebui sa iei in considerare schimbarea tamplariei daca aceasta este veche si nu mai reuseste sa izoleze atat de bine. Poti sa te orientezi catre alegerea unor geamuri termopan de calitate, care sa etanseze complet locuinta si care sa nu permita insa formarea condensului. Termopanul a cunoscut o adevarata explozie in timp, la nivel de utilizare, insa ar trebui sa stii ca modelele moderne de termopan sunt cu mult mai eficiente decat cele de odinioara si cu mult mai estetice. Foile de geam, dispuse in prezent pana la 3 straturi, asigura vizibilitate, confort, siguranta si estetica, toate la un loc.

Schimba parchetul 

Tendinta in ultimii ani este aceea de se folosi pardoseli laminate pentru acoperirea zonelor de trafic din camere, insa acest tip de acoperire are o rezistenta relativ medie. Performantele de asemenea nu sunt excelente, ci am putea spune ca acest tip de parchet laminat este o solutie mai ieftina, dar confortabila, care inlocuieste parchetul stratificat sau parchetul din lemn masiv. Totusi, specialistii recomanda intoarcerea spre aceste tipuri de parchet, pentru ca acestea ofera caracteristicile de confort si calitate dorite, pentru ca se potrivesc in functie de orice tip de amenajare si pentru ca investitia in astfel de sisteme, desi destul de mare la inceput, incepe sa se amortizeze rapid, o data cu descoperirea avantajelor acestor tipuri de parchet.

Instaleaza un sistem de incalzire in pardoseala

Sistemele de incalzire in pardoseala, fie ca vorbim despre cele electrice sau despre cele care folosesc apa incalzita ca agent termic, reprezinta cea mai eficienta metoda moderna de incalzire. Avantajele sunt nenumarate si pleaca inainte de orice de la confort. O temperatura mai buna la nivelul extremitatilor, posibilitatea de a anula caloriferele greoaie din camere si economia energetica reprezinta doar cateva dintre aceste beneficii. 

Instaleaza o centrala termica

Daca folosesti sistemul centralizat de incalzire, cu siguranta stii ca uneori costurile sunt peste medie, in mare parte si din cauza faptului ca pierderile sunt suportate tot de locatari. In loc sa consumi inutil resurse financiare, ai putea sa iti instalezi o centrala termica, care are cu siguranta un randament superior si caracteristici inalte de rezistenta si calitate. Cere parerea specialistilor, iar daca centrala termica este o solutie eficienta pentru tine, atunci tot ceea ce iti ramane de facut este sa soliciti autorizarea È™i sa te ocupi de instalarea centralei termice. Acest proces s-ar putea sa fie mai dificil, insa depinde foarte mult si de centrala termica pe care o alegi pentru casa ta. 

Fiecare dintre aceste tipuri de imbunatatiri aduc un plus in ceea ce priveste confortul si economia, pentru ca tu sa te poti bucura de casa ta la justa sa valoare. Astfel, daca planuiesti o renovare sau deja esti in mijlocul procesului, atunci ia in calcul aceste elemente si implementeaza-le pentru a te bucura de o viata mai buna. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0