Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 moduri prin care sa gasesti barbatul perfect

5 moduri prin care sa gasesti barbatul perfect
Arunca bolul de cristal si cartile de tarot: Fat-Frumos nu poate fi gasit in cortul ghicitoarei din parcul de distractii. Daca vrei sa pui mana pe el, uitat-te la ghidul pe care ti-l propunem si il vei gasi pe brunetul inalt cu ochii albastri pe care ti-l doresti cat ai clipi.


Arunca parfumul
Desi e grozav sa mirosi a flori, miere si alte zeci de fructe exotice, te-ai gandit cum iti afecteaza asta viata amoroasa? Un grup de cercetatori din Statele Unite a adunat un grup de barbati curajosi si i-a rugat sa miroasa cateva tricouri ale unor doamne. Concluzia: testosteronul prinde cote alarmante cand barbatii miros tricoul unei doamne la ovulatie. Asa ca daca te ineci in parfum toata luna, ai face bine sa-l uiti totusi cateva zile si sa-ti lasi mirosul natural sa triumfe. Poti sa faci un compromis: foloseste versiunea dus-zilnic a parfumului!
Uita-te bine la tatal tau
Nu te condamn daca te-ai speriat cand ai citit asta. Stim ca tatal tau nu va ocupa niciun loc in lista celor cu care vrei sa ai o intalnire amoroasa, dar Freud nu a gresit cand a spus ca suntem mereu in cautarea celor care seamana cu parintii nostri. Familiaritatea este unul din principalele motive pentru care alegem un partener ce seamana cu parintii nostri. Asadar, daca esti in cautarea barbatului perfect, viziteaza-ti mai intai parintii si uita-te bine la ceea ce vrei sa cauti.

Nu-l scapa printre degete
Unele femei nu au nicio problema in a-si gasi parteneri, dar cand vine etapa de dupa curtare se intampla ceva. Daca-ti suna cunoscut, se prea poate sa fie o reactie biochimica. Cand ne indragostim, parcurgem  trei etape de schimbari biochimice. Prima data apare dorinta trupeasca (determinata de testosteron si estrogen), apoi atractia (etapa declansata de neurotransmitatorii numiti monoamine), apoi vine etapa atasamentului. Hormonul cheie al acestei etape este oxitocina. Oxitocina promoveaza legaturile intre adulti si este eliberata cand acestia au relatii intime. Se crede ca legatura devine mai puternica pe masura ce se consuma mai mult relatia. Iubiti-va deci!
Du-te la cumparaturi
Cand esti singura, lumea iti spune mereu “sa iesi in oras”. Ti se spune sa te implice in activitati pe care le-ai evita in mod normal, dar, in esenta, sfatul este unul bun: ca sa intalnesti barbatul potrivit, nu trebuie sa uiti ce inseamna verbul „a intalni”. Nu e nevoie sa te dai peste cap si sa faci zumba, fii doar mai atenta la ce e in jurul tau. Cand mergi la supermarket vezi o multime de barbati pe care-i poti si analiza foarte usor (vazand ce sampon folosesc, daca le place mancarea bio sau nu etc.).
Uita-te in oglinda
Poate suna ciudat, ar sa te uiti in oglinda este trucul perfect pentru a-ti gasi partenerul ideal. Studiile au descoperit ca partenerii cuplurilor casatorite au trasaturi comune. In plus, cei care au trasaturi faciale similare, au si parti ale corpului care rezoneaza sau arata la fel: marimea urechii, circumferinta gatului, lungimea degetului mijlociu, rata metabolica. Scoate-ti deci ruleta!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre parinti

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0