Ingrediente:
500 de grame de macaroane
500 de grame de branza
2 oua de gaina
2 linguri de unt
o mana de ierburi aromatice (busuioc, chimen, oregano)
Mod de preparare:
Fierbem macaroanele la foc mic si apoi le clatim cu apa rece. Le lasam in apa rece cu putina sare, pentru a-si pastra textura dura.
Separat, pasam branza cu furculita si adaugam ouale, impreuna cu untul si ierburile aromatice. Amestecam pana cand rezulta o pasta cremoasa. Daca branza este sarata, nu mai este nevoie sa adaugati sare.
Pastele se scurg bine de apa si apoi se amesteca cu pasta de branza. Se aseaza toata compozitia intr-un vas de yenna si deasupra se bate inca un ou si se presara ierburi aromatice.
Se da la cuptor, la foc mic, pana cand se rumenesc frumos, galben-auriu!
Pofta buna!
sursa foto: www.freegreatpicture.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!