Ingrediente:
500 de grame de macaroane
500 de grame de branza
2 oua de gaina
2 linguri de unt
o mana de ierburi aromatice (busuioc, chimen, oregano)
Mod de preparare:
Fierbem macaroanele la foc mic si apoi le clatim cu apa rece. Le lasam in apa rece cu putina sare, pentru a-si pastra textura dura.
Separat, pasam branza cu furculita si adaugam ouale, impreuna cu untul si ierburile aromatice. Amestecam pana cand rezulta o pasta cremoasa. Daca branza este sarata, nu mai este nevoie sa adaugati sare.
Pastele se scurg bine de apa si apoi se amesteca cu pasta de branza. Se aseaza toata compozitia intr-un vas de yenna si deasupra se bate inca un ou si se presara ierburi aromatice.
Se da la cuptor, la foc mic, pana cand se rumenesc frumos, galben-auriu!
Pofta buna!
sursa foto: www.freegreatpicture.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
