Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Cum prepari cele mai bune macaroane cu branza, in stil frantuzesc?

Cum prepari cele mai bune macaroane cu branza, in stil frantuzesc?
de la 2014-06-04
Cum prepari cele mai bune macaroane cu branza, in stil frantuzesc?

Pentru o portie de mancare sanatoasa, nu trebuie sa mergi pana la capatul pamantului sau in cele mai luxoase restaurante cu putinta.


In randurile urmatoare va oferim o reteta incredibil de simpla pentru a prepara macaroane cu branza, in stil frantuzesc:

Ingrediente:
500 de grame de macaroane
500 de grame de branza
2 oua de gaina
2 linguri de unt

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Memorator teorie literara


Acest memorator este o brosura carte de buzunar format 9 x 13 cm care concentreaza notiuni esentiale de teorie literara Este asadar un produs tiparit de mici dimensiuni care prezinta informatie scolara sintetizata intr-un mod clar logic coerent si mai ales usor de retinut   Avantajele memoratorului pentru copilul dvs 1...

Oferta Speciala
valabila 48h

o mana de ierburi aromatice (busuioc, chimen, oregano)

Mod de preparare:

Fierbem macaroanele la foc mic si apoi le clatim cu apa rece. Le lasam in apa rece cu putina sare, pentru a-si pastra textura dura.

Separat, pasam branza cu furculita si adaugam ouale, impreuna cu untul si ierburile aromatice. Amestecam pana cand rezulta o pasta cremoasa. Daca branza este sarata, nu mai este nevoie sa adaugati sare.

Pastele se scurg bine de apa si apoi se amesteca cu pasta de branza. Se aseaza toata compozitia intr-un vas de yenna si deasupra se bate inca un ou si se presara ierburi aromatice.

Se da la cuptor, la foc mic, pana cand se rumenesc frumos, galben-auriu!

Pofta buna!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Spune-ne opinia ta despre "Cum prepari cele mai bune macaroane cu branza, in stil frantuzesc?"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


7 - 3 =

Cele mai citite articole

Un studiu efectuat recent in Scotia ne arata ca e bine sa nu luam decizii importante cu stomacul ...
Romancele au fost din nou votate ca fiind cele mai frumoase femei din Europa, de data asta fiind ...
10 orase din Italia sunt pregatite sa iti ofere 25.200 de euro, daca alegi sa te muti. Exista, ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Sensibilitatea si senzitivitatea unei femei Taur,o intrece pe cea a semnelor de apa.De ce?Pt.ca ...
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0