Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te pregatesti pentru o noua saptamana de munca, dupa un weekend intens

de Ana-Maria Tudor la 2014-07-21
Cum sa te pregatesti pentru o noua saptamana de munca, dupa un weekend intens
Dupa un weekend agitat, in care ai trait la fel de intens ca intr-un concediu de doua saptamani, ziua de luni la serviciu parca te ia prin surprindere mai tare ca prima zi de scoala dupa vacanta de vara.


Indiferent dacat ai dat o fuga la mare si te-ai impartit intre club, plaja si shopping, ori ai stat acasa si ai gatit pentru copii, i-ai dus in parc si facut curatentie in casa, ai fost intr-un maraton care te-a epuizat. Si nu. Nu esti pregatita sa o iei de la capat, cu o noua saptamana de munca.

In primul rand pentru ca trebuie sa ai grija si de tine si de sanatatea ta si in al doilea rand pentru ca nu vei reusi sa te concentrezi si sa iti dovedesti adevaratele calitati.

Tocmai din acest motiv, iti prezentam cateva trucuri, care sa te ajute sa te relaxezi dupa un weekend agitat si sa te pregatesti pentru o noua saptamana de munca:

Hidrateaza-te
Chiar daca esti tot timpul pe fuga si ai impresia ca in cele doua zile libere pe care le ai la dispozitie la sfarsit de saptamana parca nu apuci sa faci mai nimic din ceea ce ti-ai propus, incearca totusi sa nu uiti sa bei cate un pahar de apa pe ora. Adauga si o lingurita de miere pe zi! Te ajuta sa lupti impotriva depresiei de la inceput de saptamana!
Consuma mango
Mango, cunoscut si ca fructul pasiunii, este un aliment bogat in linalool, care te va ajuta sa reduci nivelul de stres. Cumpara-ti macar unul in fiecare saptamana si consuma-l in dimineata zilei de luni, dupa ce ajungi la birou!
Miscarea de dimineata
Cam cat de zen ai fi pe o scara de la 1 la 10 daca ai avea 15 minute la dispoztie dimineata sa faci putin sport inainte de serviciu? Sa stii ca poti sa faci asta, chiar si in timp ce iti efectuezi ritualurile zilnice. Intinde-te de doua-trei ori dupa ce te dai jos din pat si fa doua-trei genoflexiuni in timp ce te speli pe dinti. Poti de asemenea sa mananci in picioare si sa te misti in timp ce speli vasele.
Exercitii de relaxare
La fiecare doua-trei ore de munca ia o pauza de cateva minute, inchide ochii si respira-inspira incet. Vei observa cat de relaxata te vei simti apoi.
Urca pe scari
Atat la serviciu, cat si acasa, alege sa urci si sa cobori pe scari, in detrimentul liftului. Putina miscare nu strica niciodata!

O saptamana minunata!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relaxare

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0