Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scarlett Johansson si Sean Penn sunt, oficial, un cuplu

Scarlett Johansson si Sean Penn sunt, oficial, un cuplu
Frumoasa Reese Witherspoon de 35 de ani s-a casatorit sambata cu Jim Toth si au invitat nenumarate vedete de prima mana de la Hollywood, informeaza PopEater.com. Dar bucuria celor doi a fost cat pe ce sa fie umbrita de cea a lui Scarlett Johansson si a lui Sean Penn, cuplu neasteptat.


"Scarlett este clienta lui Jim, dar nimeni, nici macar mireasa, nu a stiut ca va aparea cu Sean Penn la brat", a declarat o prietena de-ale ei. "Daca mergi la o nunta cu iubitul tau este o puternica declaratie in fata lumii intregi. Este ca si cum Scarlett ar fi strigat in fata Hollywood-ului ca are o relatie serioasa".
 
Reese si Jim s-au casatorit in cadrul unei ceremonii private organizate la ferma lui Reese din Ojai, California, care a durat doar 20 de minute.
Reese a purtat o rochie semnata Monique Lhuillier si l-a avut ca invitat si pe fostul sot, Ryan Phillippe, cu care are doi copii: Ava, de 11 ani si Deacon de 7 ani. Si alte nume cunoscute au participat: Renee Zellweger, Tobey Maguire, Robert Downey Jr. si Alyssa Milano.

Sean, de 50 de ani, si Scarlett, de 26 de ani, au fost pentru prima oara vazuti impreuna anul acesta, la o petrecere in cinstea filmului "Lebada neagra". Au fost vazuti mancand impreuna si parand a fi extrem de intimi. Amandoi au iesit recent din casatorii esuate, cu Ryan Reynolds si Robin Wright.
 
"Scarlett este indragostita pana peste cap de Sean", spune prietena actritei catre site-ul mai sus amintit. "In mod normal, incearca sa se ascunda de atentia publicului, dar, cand e cu Sean, nu-i mai pasa".
 

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scarlett johansson

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nunta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0