Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum transformi sufrageria in camera de oaspeti? 5 sfaturi

de Sunt Fericita la 2022-04-20
Cum transformi sufrageria in camera de oaspeti? 5 sfaturi
Transformarea sufrageirie in camera de oaspeti poate avea doua ratiuni: frecventa cu care ii primesti pe cei dragi in vizita sau o idee foarte populara de afacere. Oricare ar fi motivul, iti doresti ca oamenii care te viziteaza sa aiba parte de o experienta placuta. Principiul de baza de la care trebuie sa pleci este experienta proprie: ce ti-ai dori sa gasesti intr-o camera in calitate de oaspete? Iata cateva sfaturi pentru a deveni o gazda desavarsita.


Integreaza un dulap in decor


Oamenii care raman peste noapte vin cu bagaj. Indiferent de timpul pe care il petrec in casa ta, acestia vor avea nevoie sa despacheteze si sa-si aseze in ordine propriile lucruri. In lipsa unui dulap sau a unui sifonier, vor fi nevoiti sa umble tot timpul in geamantan. Alege un model inalt, cu doua sau trei usi, cu oglinda de interior sau exterior, cu rafturi si spatii pentru umerase. Prezenta catorva umerase libere este mai mult decat binevenita. Daca vrei ca experienta oaspetilor sa fie cat mai apropiata de ideea de boutique-hotel, ii poti intampina cu un halat curat, papuci de casa seturi de cusut si de curatat incaltamintea asezate in dulap.


Patul potrivit

Pentru ca sufrageria ta sa nu se transforme intr-un adevarat dormitor, cea mai buna solutie de odihna este un coltar extensibil. Astfel ramane suficient spatiu de miscare in timpul zilei prin camera, canapeaua fiind la fel de utila cand este stransa pentru discutii sau divertisment. Avantajul modelelor extensibile este ca au spatii de depozitare integrate, in care poti aseza lenjeria de pat si prosoapele de baie pe care le pui la dispozitie oaspetilor.

Conditii de lucru

Unii calatori imbina utilul cu placutul in timpul deplasarilor. Chiar daca sunt in concediu, acestia deschid din cand in cand laptopul pentru a verifica anumite informatii. Pentru a veni in intampinarea acestei nevoi va trebui sa instalezi o masa de lucru in camera. In functie de configuratia spatiului aceasta poate fi la fereastra sau intr-un colt. Pe masa poti aseza o tava cu apa de baut si cateva fructe. Daca routerul WiFi este protejat prin parola, imprima pe hartie continutul acesteia si afiseaz-o la vedere pe masa.

Divertisment

Unul dintre obiectele care pot ramane din sufrageria ta in noua camera de oaspeti este televizorul. Daca nu aveai deja, alege un upgrade la pachetul de cablu, cu cat mai multe canale de filme si eventual un abonament la o platforma populara de streaming. Un mare plus din punct de vedere al divertismentului, mai ales daca musafirii vor fi insotiti de copii, il ofera punerea la dispozitie a unei console de jocuri.

Accesorii si decoratiuni

Atunci cand ai oaspeti, intreaga ta atentie se concentreaza asupra relaxarii lor. Un fotoliu cu un lampadar si o masuta de cafea alaturi sunt invitatia perfecta pentru o lectura placuta, pentru un ceai sau un pahar de vin. Textilele sunt de mare efect in special daca urmaresti crearea unui ambient placut: alege materiale cat mai fine pentru perne si paturi. Intimitatea de care e nevoie in aceasta camera poate fi obtinuta prin intermediul unor draperii. Pentru imbunatatirea atmosferei alege un aparat de aromaterapie, care nu doar parfumeaza camera, ci si imbunatateste calitatea aerului. Lasa fiecare oaspete sa-si aleaga uleiul esential preferat sau de care nevoie din mai multe optiuni.
 
Amenajarea sufrageriei drept camera de oaspeti reprezinta un proiect indraznet de renovare a casei tale. Tine cont de sfaturile de mai sus pentru a-ti transforma locuinta intr-un loc primitor, relaxant si odihnitor pentru orice tip de musafiri.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dormitor

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0