De la garnituri, pana la salate sau alimente preparate la cuptor, ciupercile sunt alimente foarte usor de inclus in dieta zilnica. In plus, sunt delicioase, au un continut scazut de calorii si aduc o multime de beneficii organismului nostru:
Glucidele pe care le contin sunt compuse din fibre care regleaza tranzitul intestinal si previn constipatia. In plus, amidonul pe care il contin ciupercile ajunge in contact cu colonul si ajuta la o digestie mai buna, prevenind tulburarile digestive.
Mai mult decat atat, ciupercila ajuta si la proliferarea celulelor tumorale, prevenind in mod special in cazul cancerului de san.
Ciupercile nu sunt recomandate persoanelor mai sensibile, care sufera des de alergii sau intoxicatii alimentare.
Cele mai cunoscute si recomandate tipuri de ciuperci sunt champignon, buretii de fag, manatarca. Evitati sa consumati ciuperci din surse mai putin sigure, fara sa fie ambalate si spalate.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
