-4 gutui
-20 grame ciocolata de menaj
-20 grame unt
-50 grame fistic
Se prepara astfel:
Spala gutuile, sterge cu un prosop si curata-le de coaja. Pregateste o tava pe care sa o tapetezi cu folie de aluminiu si pune ciupercile in ea. Dupa ce ai incins bine cuptorul pune tava la cupt la foc potrivit pentru 40-45 de minute, pana observi ca incep sa se inmoaie gutuile.


Pana se coc gutuile, poti sa topesti ciocolata intr-o baie de aburi si sa adaugi untul si fisticul taiat marunt.
Pune fiecare gutuie pe farfuria ei, glazureaza cu siropul de ciocolata si orneaza cu fisticul maruntit.
Ti-am spus ca va iesi un desert delicios!


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
