Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alaptatul – sexi si confortabil

de Sunt Fericita la 2017-09-14
Alaptatul – sexi si confortabil
Sutienele pentru alaptat trebuie sa fie pe lista de cumparaturi a unei proaspete mamici. Lenjeria de alaptare este unica. Este special conceputa pentru perioada maternitatii.


In perioada alaptarii, sanii tai vor fi foarte sensibili. Asa ca materialul trebuie sa fie unul de calitate. Din fibre naturale si hipoalergen. Nu uita ca principalul tau scop este sa poti alapta oriunde cat mai usor.

Sutienul pentru alaptat potrivit, cumparat cu atentie iti ofera sprijin pentru sanii plini cu lapte si, de cele mai multe ori, durerosi. Cupele usor detasabile fac alaptatul bebelusului usor. Iti permit sa pui copilul imediat la san, fara sa fie nevoie sa te dezbraci prea mult.

Cand bebelusul o sa planga de foame, trebuie sa fii mereu pregatita sa detasezi cupa sutienului pentru a-l hrani. Trebuie sa alegi cupa potrivita sanilor tai. Un sutien mic, strans iti poate bloca glandele mamare prin care vine laptele.

Alege sutiene sexi, senzuale. Nu uita ca esti in continuare o femeie frumoasa si plina de viata, chiar daca ai un bebelus in brate.
Exista pe piata sutiene pentru alaptare atragatoare, cu imprimeuri florale si dantele. Mai mult, acestea au si prinderea cupei magnetica, asa ca desfacerea cupei dureaza mai putin de o secunda. Iar bretelele sutienului nu aluneca de pe umar. Tu esti relaxata, iar bebelusul fericit la san.

Daca iti doresti un model clasic, poti alege dintr-o varietate de sutiene sau bustiere. Gasesti bustiere elastice, subtiri. Roz, mov sau clasicul negru. Sutienele din bumbac sunt concepute in felurite nuante. Au cusaturi ascunse, iti permit sa dormi cu ele pe timpul noptii, cand sanul ar putea curge.

Investitia intr-un sutien pentru alaptat te ajuta sa iti hranesti bebelusul cat mai bine, iar tu sa te simti confortabil, sexi si relaxata in perioda maternitatii.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alaptare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sutien

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre maternitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bebelus

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0