Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 100 g unt
- 500 g ciuperci
- 6 catei de usturoi
- 1 cescuta cu supa de legume
- 1 cana de vin
- boabe de piper
- rozmarin
- oregano
- sare
Mod de preparare
Zdrobeste 3 catei de usturoi si freaca-i bine cu o lingura de unt. Cu pasta astfel obtinuta, freaca pulpele de pui condimentate cu sare. Aseaza-le intr-o tava unsa cu unt. Lasa la cuptor cateva minute, apoi toarna supa.
Separat caleste ciupercile in restul de unt si adauga-le peste pulpe. Pune usturoiul ramas taiat felii, cateva boabe de piper si crengute de rozmarin si oregano. Stropeste cu vin si lasa la cuptor pana se patrunde bine carnea.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
