Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 100 g unt
- 500 g ciuperci
- 6 catei de usturoi
- 1 cescuta cu supa de legume
- 1 cana de vin
- boabe de piper
- rozmarin
- oregano
- sare
Mod de preparare
Zdrobeste 3 catei de usturoi si freaca-i bine cu o lingura de unt. Cu pasta astfel obtinuta, freaca pulpele de pui condimentate cu sare. Aseaza-le intr-o tava unsa cu unt. Lasa la cuptor cateva minute, apoi toarna supa.
Separat caleste ciupercile in restul de unt si adauga-le peste pulpe. Pune usturoiul ramas taiat felii, cateva boabe de piper si crengute de rozmarin si oregano. Stropeste cu vin si lasa la cuptor pana se patrunde bine carnea.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!