Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta colorata pentru slabit rapid

de Camelia Diaconu la 2019-11-19
Dieta colorata pentru slabit rapid
Femeile, dar si o parte dintre barbati sunt mereu in cautarea unor noi solutii pentru slabit. Multe diete ofera rezultate, insa cel mai important este sa nu te infometezi si sa ii oferi corpului aportul de vitamine si proteine de care are nevoie. Iata care este cea mai noua dieta pentru slabit si cum sa te bucuri de ea!


Dieta colorata pentru slabit este una dintre cele mai nou aparute, insa are un real succes pentru femei datorita regimului alimentar care presupune alimente ce sunt grupate in sase catogorii, toate in functie de culoare. Iata cum:
 
In fiecare zi a saptamanii vei manca alimente de o alta culoare, bineinteles la alegere dintre: alb, verde, rosu, portocaliu, violet, galben, iar intr-una dintre zilele dietei poti manca alimente de toate culorile. Iti alegi tu ziua de rasfat.

Consumand alimente pe care le imparti in functie de culoare ii vei aduce organismului substante nutritive si vei reduce riscul aparitiei diabetului, bolilor de inima, cancer sau alte afectiuni. Ca orice dieta pe care o incepi, nutritionistii recomanda miscarea zilnica, antrenament sportiv sau mersul pe jos, cel putin 30 de minute in fiecare zi. 
 
Iata ce alimente poti manca in functie de culoare pentru orice zi a saptamanii in care tii dieta colorata:
 
Rosu - Te poti bucura de gustul legumelor precum: rosii si ardei, dar si de fructe precum grapefruit rosu, pepene rosu sau mere. Toate alimentele de culoarea rosie contin licopen si pot reduce considerabil riscul de cancer.
Portocaliu. Poti consuma: morcovi, cartofi dulci, papaya, mango, caise, portocale sau nectarine. Alimentele portocalii au un continut ridicat de carotenoide si previn afectiunile cardiovasculare, imbunatatesc sanatatea ochilor si a sistemului imunitar si reduc riscul de cataracta.
Violet. Vinete, varza rosie, fructe de padure, prune sau struguri pot fi consumati o zi intreaga in dieta colorata. Alimentele mov au un continut ridicat de antocianine, antioxidanti care previn pierderile de memorie, mentin fermitatea pielii, protejeaza celulele de radicalii liberi si sustin functiile cognitive. 
Galben. Cartofi, porumb, mazare galbena, ananas, avocado, pepene galben toate au un continut ridicat de vitamina C si combat aparitia tumorilor digestive si ale colonului. 
Verde. Poti incerca sa mananci o zi intreaga alimente precum: fasole verde, varza de Buruxelles, salata verde, dovlecel, castravete, spanac, lime, kiwi. Toate alimentele contin clorofila si au proprietati detoxifiante.
Alb. Conopida, telina, ceapa, usturoi, pere, ciuperci si orice alte alimente albe. Aceste alimente contin antoxantine, flavonoizi care au proprietati antiinflamatoare si scad tensiunea arteriala si colesterolul. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.13 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Cunoscuta initial ca o arta martiala originara din China, Tai Chi este o practica extrem de ...
    Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
    Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016