Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Este oja semipermanenta cea mai buna varianta pentru tine?

de Sunt Fericita la 2018-11-08
Este oja semipermanenta cea mai buna varianta pentru tine?
Oja semipermanenta are grija de unghiile femeilor care nu au timpul necesar pentru a vizita in fiecare saptamana un salon de infrumusetare. Acest trend a devenit parte integranta din viata multora dintre noi, iar motivul este binecunoscut: manichiura cu oja semipermanenta este foarte rezistenta si nu afecteaza unghiile naturale.


Cu toate acestea, exista destul de multe mituri in ciuda tuturor beneficiilor. Iata cateva dintre cele mai importante aspecte pe care le-au punctat specialistii.

Aspect fabulos

Oja semipermanenta are un luciu mult mai intens fata de lacul de unghii, motiv pentru care culoarea sa ramane intacta mult mai mult timp. Totodata, aceasta este foarte versatila, fiind potrivita atat pentru manichiura de zi cu zi, cat si pentru un eveniment mai sofisticat. Gama de nuante este incredibil de variata, iar cele mai cunoscute branduri ne propun permanent altele noi in pas cu cele mai in voga trenduri. De exemplu, in catalogul Melkior Professional se regasesc aproximativ 90 de nuante de oja semipermanenta, la care se adauga variantele termice si cat eye.

Rezistenta maxima

Standard, manichiura cu oja semipermanenta rezista pana la 2 saptamani. Rezistenta creste in functie de mai multi factori, printre care cei mai importanti sunt calitatea produselor cosmetice care se folosesc, acuratetea cu care se respecta pasii de realizare, precum si atentia pe care i-o acordam. Trebuie sa se foloseasca lac de baza, oja semipermanenta, lac protector si solutie de finish. Dupa aplicarea fiecarui produs in parte, se foloseste lampa LED sau UV pentru uscare. Totodata, pregatirea unghiei este o etapa foarte importanta. Aceasta oja a devenit aliatul nr. 1 al femeilor mereu ocupate, care nu au timp sa ajunga foarte des la salon. In general, acest tip de manichiura trebuie sa fie refacut in momentul in care unghiile naturale cresc, iar diferenta incepe sa se vada din ce in ce mai inestetic.

Uscare rapida

Oja semipermanenta se usuca foarte repede. Spre deosebire de lacul de unghii, aceasta iti permite sa iti folosesti mainile imediat dupa aplicare. Odata ce a fost expusa la razele UV ale lampilor speciale, aceasta este perfect uscata. Cu alte cuvinte, nu va mai trebui sa pierzi timp pretios asteptand sa se usuce manichiura.

Utilizare multipla

Foarte multe femei au unghiile fragile. De aceea, majoritatea evita oja semipermanenta din cauza parerilor neavizate care sustin ca nu este cea mai potrivita varianta. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam ca acest produs cosmetic exceptional se poate folosi ca atare sau in combinatie cu gelul UV. Astfel, daca vrei, de exemplu, sa ai unghii mai lungi, poti solicita sa ti se creeze baza cu ajutorul gelului UV, iar peste acesta sa se aplice oja semipermanenta. Nu in ultimul rand, trebuie sa ne amintim ca aceasta are calitatea de a intari unghiile, ceea ce inseamna ca dupa doar cateva luni te vei bucura de o manichiura mult mai rezistenta.

Oja semipermanenta este fara dar si poate un produs cosmetic exceptional. Daca inca nu o porti pe unghii, este momentul sa ii acorzi credit si sa profiti si tu de beneficiile sale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oja

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0