Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti scunda? Iata ce greseli vestimentare sa nu faci niciodata!

de Sunt Fericita la 2019-04-17
Esti scunda? Iata ce greseli vestimentare sa nu faci niciodata!
Chiar daca esti miniona, asta nu inseamna ca tinutele nu te pot scoate intr-o lumina buna, ba chiar sa te ajute sa creezi iluzia vizuala a unui corp alungit. Insa, daca nu tii cont de cateva reguli, s-ar putea sa accentuezi faptul ca esti prea scunda. Iata ce greseli vestimentare sa nu faci daca esti miniona!


Femeile inalte pot purta orice tinute, in schimb, cele scunde trebuie sa tina cont de cateva reguli vestimentare, asta daca nu vor sa para si mai scunde decat sunt deja. Sunt cateva reguli simple, care tin de marimea si de forma hainelor pe care le poarta. Mai jos vei gasi cele mai importante sfaturi care te vor ajuta sa iti creezi tinute inspirtate, chiar si daca este mica de statura!
 
 

Ce haine sa nu porti daca esti scunda


 
Pantaloni cu talie joasa. Pantalonii de acest gen accentueaza faptul ca esti scunda deoarece coboara nivelul taliei cu mult mai jos decat este zona naturala a taliei tale. Cel mai indicat este sa porti pantaloni cu talia inalta deoarece acestia vor crea iluzia unor picioare mai lungi. Si pantalonii evazati sunt un plus pentru tinutele femeilor minione.

 
Haine supradimensionate. Chiar daca puloverele largi te fac sa te simti extrem de confortabil in orice moment al zilei, de regula, aceste haine iti taie din proportii, iar atunci cand esti scunda nu vei reusi sa iesi deloc in evidenta. Poarta pulovere stranse pe corp, la fel si rochii, deoarece vei arata mult mai supla si mai inalta.

 
Topuri lungi. Camasi, tricouri, topuri, toate fac parte din categoria hainelor care te dezavantajeaza atunci cand esti scunda. Ele reduc vizual lungimea picioarelor si nu fac altceva decat sa alungeasca trunchiul. Daca esti scunda, cel mai bine ar fi sa porti topuri scurte, pe care sa le bagi in pantaloni ori in fusta, deoarece iti vor evidentia zona taliei si iti vor da impresia unei siluete mai lungi.

 
Rochii cu talia cazuta. Modelel de rochii tip A care au o cusatura bine definita, dar nu in zona taliei, ci mult mai jos. Sunt elegante, insa nu sunt potrivite femeilor scunde deoarece picioarele vor parea mult mai scurte decat sunt deja.

 
Fuste mici. Chiar daca sunt potrivite in orice sezon, fustele misi se opresc la jumatatea gambelor, iar asta creeaza iluzia unor picioare scurte si groase. Cel mai bine, atunci cand esti scunda, este sa porti fuste scurte ori fuste cu talia inalta.

 
Pantofi cu varf rotund. Varful ascutit creeaza intotdeauna efectul de alungire, in timp ce, modelel cu varf rotund iti taie lungimea picioarelor, din punct de vedere vizual. Pentru femeile scunde, tocurile sunt cele mai importante piese vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din garderoba.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0