Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 obiceiuri ale femeilor extrem de stilate

7 obiceiuri ale femeilor extrem de stilate
Fapt: oricine cu un card de credit burdusit poate fi stilat. Un alt fapt: foarte putini oameni, cu card de credit sau nu, pot fi considerati stilati. Sigur, daca te imbraci din cap pana-n picioare cu etichete de mari branduri, poti sa ai o senzatie de nemasurata de mandrie, dar, in nici jumatate de an, niciuna dintre piese nu va mai fi la moda si va trebui sa intri iar in cercul vicios al cautarii articolelor mult ravnite. Epuizant!


Si totusi multe femei cad victima acestui ciclu fashion vicios. Putem, probabil, sa dam vina pe lumea de azi care este obsedata de stil. Acum cativa ani parca nu erau atat de multe femei care sa fie constiente de ce se poarta, decat daca lucrau in industria fashion.
Astazi ne uitam pe Pinterest sau pe un blog si suntem inundati de imagini Prada, Givenchy, Chanel si alte branduri mari. Rezultatul: multe tinere care arata exact la fel, ajungand si leftere in procesul de infrumusetare.
Exista si femei care arata chic, relaxate si interesant, chiar daca nu au numai branduri pe ele. Cum reusesc?
1. Nu copiaza exact ceea ce vad pe blogurile de stil. Cauta surse de inspiratie si adapteaza totul la bugetul si trupul lor. Desigur, unii sunt platiti sa mearga pe strada cu branduri mari pe ei, dar exista nenumarate magazine cu preturi convenabile.
2. Nu le este teama de niciun magazin si pot gasi ceea ce cauta oriunde. Uita de factorul snobism si isi respecta doar principiile estetice. 
3. Adapteaza totul conform propriului gust. Da, poate au o bluza senzationala, dar felul in care au bagat doar partea din fata in blugii care le vin perfect, cum au deschis un nasture in plus sau si-au suflecat manecile fac din ea o piesa statement.
4. Arata intotdeauna mai putin spilcuite decat restul lumii. Poate ca se incalta in tenesi cand restul lumii poarta tocuri sau pantaloni cand celelalte se chinuiesc in rochii glitter. Sau poate isi ciufulesc parul, in loc sa aiba suvite ondulate lasate pe spate.
5. Inteleg ca niciun brand din lumea asta nu le face mai grozave. Da, au incredere in sine si stiu ca nu au nevoie de o geanta de 2.000 de euro pentru a fi la moda. 
6. Nu sunt neaparat trendy, caci stiu ca tendintele care apar peste noapte pot sa dispara la fel de repede.
7. Nu se imbraca pentru a fi considerate stilate. Se imbraca pentru ele insele, conform stilului lor de viata si cu ce le sta bine.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stil

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte in moda

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0