Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fereste-te de urmatoarele alimente

Fereste-te de urmatoarele alimente
Pentru o dieta curata si sanatoasa, trebuie sa faci un pic de efort. Conform beforeitnews.com, un fermier nu va manca niciodata cartofi neecologici, iar un expert in pesti nu se va atinge de somonul de crescatorie. De ce?


Acestia stiu ca cea mai buna alegere pentru viata lor este sa aleaga alimente care sunt minim procesate sau tratate cu antibiotice si hormoni,
De cele mai multe ori insa, metodele producatorilor nu sunt prietenoase cu mediul sau cu noi. Rezultatul consta in produse toxice, periculoase.
Iti propunem asadar o lista a lucrurilor pe care nu le mananca expertii. Evita-le si vei fi mai sanatoasa.
1. Endocrinologul nu va manca NICIODATA conserve de rosii.
Captuseala de rasina a conservelor de tinichea contine bisfenol-A, un estrogen sintetic care produce, se pare, afectiuni ce variaza de la probleme de reproducere si pana la boli cardiace, diabet si obezitate. Iar aciditatea (o caracteristica de baza a rosiilor) cauzeaza infiltrarea BPA in alimente.
2. Fermierul nu ca manca NICIODATA carne de viata hranita cu porumb.
Bovinele au un sistem digestiv adaptata consumului de iarba, nu de cereale. Fermierii de azi hranesc vitele si cu porumb si soia, pentru a le ingrasa mai repede. Dar mai multi bani pentru fermieri inseaman insuficiente elemente nutritive pentru noi. Carnea animalelor hranite cu iarba (conform unui studiu realizat de USDA si de cercetatorii de la Universitatea Clemson) are mai mult din urmatoarele: beta-caroten, vitamina E, omega-3s, acid conjugat linoleic, calciu, magneziu si potasiu. Si mai putin din urmatoarele: omega 6 inflamatori si grasimi saturate.
3. Toxicologul nu va manca NICIODATA popcorn gata in 3 minute la microunde.
Problema consta in acidul acidul perfluoroocatonoic (PFOA) din captuseala pungii, care poate cauza aparitia cancerului la ficat, la testicole si pancreas.
4. Fermierul nu va manca NICIODATA cartofi non-organici.
Legumele radacinoase absorb ierbicidele, pesticidele si fungicide care ajung in sol. Cartofii sunt tratati cu fungicide in timpul sezonului de crestere, apoi stropiti cu ierbicide pentru a elimina buruienile inainte de recoltare. Dupa ce sunt culesi, cartofii sunt tratati din nou pentru a preveni incoltirea lor.
5. Expertii in pescarie nu vor manca NICIODATA somon de crescatorie.
Natura nu a planificat sa inghesuie somonii in tarcuri si sa-i hraneasca cu soia, gainat de pasari si pene de pui hidrolizate. Rezultatul: somonul de crescatorie are un continut redus de vitamina D si crescut de agenti de contaminare, inclusiv cancerigeni, PCB, substante ignifuge bromurate si pesticide, precum dioxina si DDT (Diclor-Difenil-Tricloretanul).
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0