Acestia stiu ca cea mai buna alegere pentru viata lor este sa aleaga alimente care sunt minim procesate sau tratate cu antibiotice si hormoni,
De cele mai multe ori insa, metodele producatorilor nu sunt prietenoase cu mediul sau cu noi. Rezultatul consta in produse toxice, periculoase.
Iti propunem asadar o lista a lucrurilor pe care nu le mananca expertii. Evita-le si vei fi mai sanatoasa.
1. Endocrinologul nu va manca NICIODATA conserve de rosii.
Captuseala de rasina a conservelor de tinichea contine bisfenol-A, un estrogen sintetic care produce, se pare, afectiuni ce variaza de la probleme de reproducere si pana la boli cardiace, diabet si obezitate. Iar aciditatea (o caracteristica de baza a rosiilor) cauzeaza infiltrarea BPA in alimente.
2. Fermierul nu ca manca NICIODATA carne de viata hranita cu porumb.
Bovinele au un sistem digestiv adaptata consumului de iarba, nu de cereale. Fermierii de azi hranesc vitele si cu porumb si soia, pentru a le ingrasa mai repede. Dar mai multi bani pentru fermieri inseaman insuficiente elemente nutritive pentru noi. Carnea animalelor hranite cu iarba (conform unui studiu realizat de USDA si de cercetatorii de la Universitatea Clemson) are mai mult din urmatoarele: beta-caroten, vitamina E, omega-3s, acid conjugat linoleic, calciu, magneziu si potasiu. Si mai putin din urmatoarele: omega 6 inflamatori si grasimi saturate.
3. Toxicologul nu va manca NICIODATA popcorn gata in 3 minute la microunde.
Problema consta in acidul acidul perfluoroocatonoic (PFOA) din captuseala pungii, care poate cauza aparitia cancerului la ficat, la testicole si pancreas.
4. Fermierul nu va manca NICIODATA cartofi non-organici.
Legumele radacinoase absorb ierbicidele, pesticidele si fungicide care ajung in sol. Cartofii sunt tratati cu fungicide in timpul sezonului de crestere, apoi stropiti cu ierbicide pentru a elimina buruienile inainte de recoltare. Dupa ce sunt culesi, cartofii sunt tratati din nou pentru a preveni incoltirea lor.
5. Expertii in pescarie nu vor manca NICIODATA somon de crescatorie.
Natura nu a planificat sa inghesuie somonii in tarcuri si sa-i hraneasca cu soia, gainat de pasari si pene de pui hidrolizate. Rezultatul: somonul de crescatorie are un continut redus de vitamina D si crescut de agenti de contaminare, inclusiv cancerigeni, PCB, substante ignifuge bromurate si pesticide, precum dioxina si DDT (Diclor-Difenil-Tricloretanul).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
