Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

5 alimente care provoaca inflamatii in corp

5 alimente care provoaca inflamatii in corp
5 alimente care provoaca inflamatii in corp

Stim astazi ca inflamatia este la radacina tuturor bolilor majore. Cancerul este perpetuat de inflamatii - tumorile cresc mai mari pe masura ce procesul inflamator se instaleaza. La fel si umflaturile si durerea artritei, fibromialgiei si chiar ale diabetului si ale obezitatii au fost asociate cu inflamatia cronica din corp.


Dieta antiinflamatorie este importanta, caci alimentele care reduc inflamatia pot reduce simptomele si chiar intoarce boala din drum. Unele alimente cu efecte antiinflamatorii includ legumele cu frunze verzi, strugurii negri, nucile, semintele si legumele colorate.
Dar te-ai intrebat vreodata ce iti face rau? Ce alimente trebuie sa eviti?
1. Produse de patiserie din faina alba.
Produsele din faina alba sunt cele mai periculoase, pentru ca faina alba devine imediat zahar alb in gura. Amidonul se divide imediat in zaharur. De aceea creste glicemia  si ajungi sa suferi de inflamatii. Mai mult, faina alba este dublu periculoasa, caci are si gluten. Multi oameni au dificultati la digerarea glutenului si, de aici, rezulta inflamatii. 
2. Cartofii prajiti.
Problema este ca, atunci cand prajim lucruri in ulei, la temperaturi foarte inalte, se creeaza o neurotoxina numa acrilamida care duce la aparitia inflamatiilor. Singura posibilitate de a iesi din impas este sa gatim la temperaturi joase. Pentru a evita problema, pune cartofii in tava la cuptor fara ulei. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Dictionarul international de marketing


Dictionarul INTERNATIONAL de marketing ABC-ul monitorizarii electronice Peste 2000 de termeni si tehnici de specialitate Dictionarul nu contine numai concepte instrumente si tehnici de marketing Cuprinde si referinte asocieri concepute special sa te ajute sa-ti extinzi si sa-ti amplifici cunostintele si intelegerea practicarii marketingului...

Oferta Speciala
valabila 48h
3. Carnatii la gratar.
Cea mai mare problema cu carnatii consta in nitratii pe care ii contin. Am auzit de ani buni de nitrati: o substanta chimica cancerigena care duce la inflamatii. Mai rau, gatim grasimi animale la temperaturi inalte pe gratar si urmele alea negre care apar din cauza gatirii in exces sunt si ele carcinogene. Vitamina C te poate proteja de nitrati, asa ca , daca, ocazional, mananci asa ceva, mananca si o portocala. 
4. Cola
Colorantul caramel din bauturile cola contine o substanta chimica ce a fost interzisa in unele tari. Se numeste 4-methylimidazole sau 4-MI si s-a demonstrat ca provoaca cancer la animalele de laborator. Nu s-au stabilit nivelurile sigure pentru oameni, dar ar trebui evitata cu totul. Cola ar trebui evitata cu totul, caci o doza normala contine echivalentul a noua lingurite de zahar. Insulina rezultata ca urmare a cresterii glicemiei duce la inflamatii. 
5. Floricele la microunde.
Aroma artificiala de unt din majoritatea sortimentelor de pocorn la microunde este asociata inflamatiei. Nici plamanii sau ficatul nu sunt mai fericiti cand mancam asa ceva. Aburul care apare la deschiderea pungii e toxic. Preparatul are si grasimi din uleiurile partial hidrogenate folosite pentru prajit la temepraturi inalte si aceste grasimi trans duc la inflamatii.
 



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.93 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inflamatii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cancer

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre grasimi trans

Spune-ne opinia ta despre "5 alimente care provoaca inflamatii in corp"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


8 - 2 =

Cele mai citite articole

Iti doresti sa renunti la fumat, insa nu reusesti? Descopera in articol care sunt cele mai ...
Ceaiul rooibos ofera numeroase beneficii pentru sanatate. Descopera in articol care sunt acestea!
Eugen Ionescu a fost un scriitor de limba franceza originar din Romania si membru al Academiei ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Vreau să-i mulțumesc domnului Bubuza că mi-a adus înapoi fostul meu iubit, iubitul meu și ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0