Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fii fericita in numai 30 de minute

Fii fericita in numai 30 de minute
De obicei ne gandim ca fericirea depinde de o vacanta lunga sau o tura de shopping. Adevarul e ca de multe ori, lucrurile care ne bucura sunt marunte si apar ca din senin. Iata cateva trucuri pe care le poti face chiar tu, ca sa iti cresti nivelul de energie si sa fii mai fericita, iar efectele se vor face simtite in numai 30 de minute...


Fa miscare. Numai 10 minute de miscare iti pun sangele in circulatie, stimuleaza respiratia si te vor face sa te simti mai bine. Chiar daca stai la birou, te poti ridica sa faci cativa pasi; daca vorbesti la telefon, profita de asta si discuta pe hol. Vorbeste mai tare, cu mai mult entuziasm. Urca pe scari in loc sa iei liftul, mergi pe jos o statie de tramvai.
Plimba-te in aer liber. Aerul de pe strada e poluat, iar zgomotul masinilor si claxoanele nu te vor linisti deloc. Alege sa te plimbi putin intr-un parc, elibereaza-te de gandurile negative si vei fii mai fericita. 30 de minute sunt suficiente.
Vorbeste cu prietenii. Daca nu te poti intalni la o cafea, vorbeste la telefon sau pe o retea de socializare cu cea mai buna prietena a ta; iarasi, 10-30 de minute sunt destule pentru a primi un sfat sau o vorba buna. Mentinerea legaturilor cu alti oameni este una din cele mai importante lucruri care ne fac mai fericiti. Mai mult daca esti prietenoasa cu altii, te vei simti mai bine cu tine insati.
Scapa de sarcinile sacaitoare. Plateste rata, cumpara-ti ceea ce iti trebuie, nu mai amana si mergi la dentist. Orice ar fi, treburile pe care le amani de la o zi la alta sau mai mult, iti stau pe cap si iti transmit energie negativa. Fa o lista cu treburile pe care le ai de facut si bifeaza-le una cate una; vei fii mai fericita, numai vazand ca le-ai rezolvat.
Creaza un mediu de lucru relaxant. Daca iti aranjezi obiectele din jur in ordine si in asa fel incat sa creezi o atmosfera relaxanta, vei avea puterea sa te concentrei mai bine pe ce ai de facut. Spala teancul de rufe adunat saptamana trecuta, fa curatenie in bucatarie sau la baie, sorteaza lucrurile vechi pe care vrei sa le donezi, fa-ti curat pe birou. De multe ori, vei vedea ca ordinea si echilibrul te vor face mai fericita.
Fa o fapta buna. Ajuta un coleg de serviciu sa termine un proiect, da mai departe o informatie utila, ofera-te voluntar intr-un proiect umanitar. Faptele bune pe care le faci te vor face mai fericita, iti vor da mai multa incredere in puterile tale si te vor incarca de energie pozitiva.
Zambeste mereu. Chiar daca nu ai chef, zambeste. Da, prefa-te ca esti fericita si in timp, ridurile care iti parar pe chip nu vor fi de la incruntare, ci de la ras. In plus, daca zambesti, ceilalti te vor vedea ca pe o fiinta prietenoasa si se vor apropia mai repede de tine.
Invata ceva nou. Gandeste-te la un domeniu despre care ai vrea sa aflii mai mult si petrece 15-30 de minute pe zi citind si invatand; fie ca e vorba de fotografie, pictura, muzica sau bucatarie, orice lucru nou pe care il incepi te va face fericita: nu te vei mai simti impotmolita in vechile obiceiuri, iti vei dovedi ca inca mai poti face lucruri noi - si le poti face bine -, plus ca e o modalitate buna de a-ti face prieteni noi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mai

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericita

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 30 de minute

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0