Sucurile naturale intaresc sistemul imunitar si protejeaza organismul de o varietate de boli si afectiuni datorita nivelurilor ridicate de fitonutrienti si antioxidanti din suc, potrivit expertilor.
Iata care sunt sucurile pe care trebuie sa le incerci!
1. Suc de ananas
Sucul de ananas ofera numeroase beneficii pentru sanatate, dintre care: stimularea sistemului imunitar, eliminarea inflamatiei si protejarea sanatatii inimii.
2. Suc de portocale
Sucul de portocale este benefic pentru sanatatea organismului, caci reduce colesterolul si tensiunea arteriala, prevenind problemele cardiovasculare.
3. Suc de grepfrut
Din punct de vedere nutritional, sucul de grepfrut contine un nivel ridicat de vitamina C, fier, proteine, diferite tipuri de fibre dietetice si zaharuri naturale.
Datorita acestui profil nutritional excelent, consumul de suc de grepfrut ajuta la pierderea kilogramelor in plus, la intarirea sistemului imunitar si la protejarea inimii.
4. Suc de struguri
Sucul de struguri este excelent pentru sanatatea organismului deoarece imbunatateste functia creierului, amelioreaza afectiunile sangvine si ajuta la ingrijirea pielii.
5. Suc de mere
Sucul de mere include beneficii, precum: promovarea sanatatii inimii, reducerea colesterolului, intarirea oaselor, imbunatatirea vederii si stimularea sistemului imunitar.
>> Daca ti-a placut articolul, iti recomandam - De ce ai mereu senzatia de foame
Sursa foto: pexels.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Parinte in Era TikTok - Manual de Supravietuire
In acest moment lucrarea & 39;Parinte in Era TikTok - Manual de Supravietuire& 39; este in curs de retiparire Cu acordul dvs va expediem produsul cu prioritate de indata ce ajunge la noi Draga cititorule Ti-ai surprins vreodata copilul petrecand ore intregi cu ochii in telefon in timp ce tu simteai ca legatura dintre voi se rupe ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii




























