Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

George Brailoiu: cum arata o zi din viata unui fotograf

de Sunt Fericita la 2020-08-07
George Brailoiu: cum arata o zi din viata unui fotograf
Creator de amintiri, artist in ale imaginii, cautator de cadre si lumini, cam asa s-ar putea defini un fotograf. Dincolo de meserie, a fi un maestru in artele fotografiei inseamna sa dedici timp, pasiune, talent si implicare. Sa fii constient ca pe langa imaginatie, ai nevoie sa inveti si sa-ti perfectionezi tehnicile in fiecare zi. George Brailoiu este fotograf profesionist, iar crezul sau este acela ca in fiecare zi mai are cate ceva de invatat.


Cum arata o zi din viata lui? Ziua unui fotograf incepe cu o cafea la studio, analizand cu migala ultimele creatii adaugate in portofoliu sau ultimele albume realizate pentru oamenii la al caror eveniment a luat parte recent: un botez, o nunta sau o aniversare.

 

Un fotograf lucreaza cu aparatul foto, dar mai mult decat atat, lucreaza cu oamenii. George Brailoiu a dezvaluit cateva detalii nestiute din profesia la care multi viseaza, care porneste din pasiune si care nu inceteaza niciodata sa te invete ceva nou. 

Biroul de fotograf? Oriunde am echipamentul foto cu mine

Oriunde te uiti si vezi un tip cu un rucsac in spate si cu o husa in care-si tine aparatul foto prins dupa gat, cel mai probabil ai in fata ta un fotograf. Pentru el, biroul este oriunde are echipamentul foto cu el. Isi imagineaza cadre, construieste recuzita, stie cum ar trebui sa arate rezultatul final al unei fotografii si incepe postprocesarea.

Cei mai multi sunt de parere ca munca unui fotograf se face in weekend, atunci cand sunt cele mai multe evenimente, insa lucrurile se intampla si mai departe de momentul in care apesi butonul aparatului foto.

Intalniri, portofoliu si idei prezentate oamenilor

Ca fotograf profesionist, vei avea mereu un portofoliu cu cele mai bune creatii ale tale, pe care-l vei imbunatati periodic. La ce-ti foloseste? Pentru a arata lumii munca ta! Concret, pentru a le oferi potentialilor clienti un teaser asupra a ceea ce vor insemna amintirile lor, daca vor fi imortalizate de tine. O zi din viata unui fotograf include intalniri cu oamenii si discutii libere, prietenesti. Ce poti oferi si ce se doreste de la tine, cum va arata evenimentul, care sunt preferintele, ce tematica a evenimentului exista, unde are loc si tot felul de detalii punctuale.

Analiza zilnica pe fotografii, cadre, lumini, tehnici

Un profesionist isi analizeaza intotdeauna munca si cauta s-o imbunatateasca. O mare parte din timpul dedicat meseriei include video-uri in domeniu, cursuri de fotografie, noutati despre tehnici si aparatura. In cateva cuvinte, tot ce inseamna documentare fotografica si alinierea la cele mai noi standarde in arta fotografica.

Succesul apare din echilibrul intre creativitate si tehnica

Un alt aspect important din viata de profesionist autentic in fotografie il reprezinta echilibrul. Un om cu un aparat foto in mana poate face minuni daca reuseste sa imbine creativitatea si imaginatia cu tehnica. E important sa stii sa reglezi timpul de expunere al unei fotografii, sa te folosesti de lumina naturala si sa reglezi camera pentru a obtine maximul din imaginea pe care urmeaza s-o surprinzi. Iar talentul abia aici apare, cand simti cu adevarat ca acela este cadrul perfect, este de parere fotograful George Brailoiu.
 

Un fotograf este un creator, nu un executant! Clientii vin cu cerinte si adesea sunt de parere ca singura sarcina a fotografului este sa le puna in practica. Un fotograf este un creator, ceea ce inseamna ca, plecand de la dorintele clientului, va cauta sa realizeze cele mai frumoase fotografii, punandu-si la incercare talentul si imaginatia, totul in cautarea perfectiunii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.17 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0