2 oua
1 cana zahar
2 linguri unt, la temperatura camerei
2 banane pasate
2 cani faina
2 lingurite praf de copt
un varf de lingurita bicarbonat
un varf de lingurita de sare
1/2 lingurita cuisoare
1/2 lingurita scortisoara
nuci
stafide (lasate la muiat in apa cu putina esenta de rom, cel putin 30 de minute inainte)
Preparare:
Ouale, untul si zaharul se bat spuma, dupa care se adauga bananele pasate. In alt castron se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si cuisoarele si se incorporeaza usor in crema de banane. La final se amesteca si nucile si stafidele. Aluatul se baga la frigider pentru o jumatate de ora, dupa cere se pune cu lingurita in tava dublata cu foaie de copt. Fursecurile se dau la cuptorul incalzit dinainte si se scot relativ repede, cand devin aurii.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!