2 oua
1 cana zahar
2 linguri unt, la temperatura camerei
2 banane pasate
2 cani faina
2 lingurite praf de copt
un varf de lingurita bicarbonat
un varf de lingurita de sare
1/2 lingurita cuisoare
1/2 lingurita scortisoara
nuci
stafide (lasate la muiat in apa cu putina esenta de rom, cel putin 30 de minute inainte)
Preparare:
Ouale, untul si zaharul se bat spuma, dupa care se adauga bananele pasate. In alt castron se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si cuisoarele si se incorporeaza usor in crema de banane. La final se amesteca si nucile si stafidele. Aluatul se baga la frigider pentru o jumatate de ora, dupa cere se pune cu lingurita in tava dublata cu foaie de copt. Fursecurile se dau la cuptorul incalzit dinainte si se scot relativ repede, cand devin aurii.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
