Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 reguli vestimentare pe care orice femeie ar trebui sa le respecte

de Viorica Ghinea la 2020-02-19
5 reguli vestimentare pe care orice femeie ar trebui sa le respecte
Regulile vestimentare sunt unele dintre cele mai mari provocari cu care o femeie se confrunta de-a lungul vietii. Cu cat esti mai pasionata de domeniul fashion, cu atat te vei stresa mai mult pentru combinatiile de haine pe care le faci zi de zi. Venim in sprijinul tau cu o scurta lista extrem de utila in acest domeniu.


Asadar, iata 5 reguli vestimentare pe care orice reprezentanta a sexului frumos ar trebui sa le cunoasca si sa le aplice.

Lista de reguli vestimentare: ghidul tau de bun-gust


1. Nu desface mai mult de doi nasturi de la camasa ori bluza

Nu multe femei stiu ca printre regulile vestimentare exista un numar strict in ceea ce priveste nasturii pe care ii poti desface de la un top. Asadar, de acum inainte, cand vei purta o camasa ori o bluza cu nasturi in fata, nu desface mai mult de doi nasturi. Daca acestia sunt cusuti mai rar, iti recomandam sa desfaci unul singur.


2. Nu asorta prea multe accesorii

Vrei sa fii o regina in arta asortarii si decizi sa porti un set format din cercei, colier, inel si bratara? Tocmai ai incalcat una dintre principalele reguli vestimentare. Este suficient sa asortezi doua piese ale setului pentru a obtine un look echilibrat.


3. Pastreaza echilibrul vestimentar cand porti rochii

Nu alege niciodata o rochie mini cu decolteu adanc, altfel vei oferi impresia ca esti o femeie vulgara. Pastreaza intotdeauna echilibrul vestimentar. Poti sa porti o rochie mai scurta, dar numai daca aceasta nu dezvaluie prea multa piele in partea de sus. Aceeasi regula se aplica si invers, adica o rochie decoltata nu ar trebui sa fie prea scurta.


4. Nu purta niciodata mai mult de doua imprimeuri

Probabil ai observat ca fashionistele inraite incalca regulile vestimentare si compun tinute din mai mult de doua imprimeuri, dar nu ar trebui sa le urmezi niciodata exemplul. Combina doua imprimeuri asemanatoare la nuanta ori coordoneaza-le dimensiunea acestora. Vei obtine un efect interesant.


5. Nu purta bluze cu bretele la birou

Printre regulile vestimentare pe care ar trebui sa le respecte orice femeie se numara si cea care spune ca nu ar trebui sa porti la birou maiouri ori bluze cu bretele. Tine cont de acest sfat in special daca urmeaza sa participi la o intalnire business ori sa mergi la un interviu de angajare.


Respecta aceste reguli vestimentare si iti va fi mult mai usor sa faci o impresie buna in jurul tau.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.99 din 5 - 59 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stil

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0