Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Imbraca rochii cocktail si "asorteaza-te" cu party-urile si bauturile tale preferate!

de Sunt Fericita la 2022-06-22
Imbraca rochii cocktail si
Urmeaza sa participi la un party organizat pe peluza sau pe plaja, intr-un cadru elegant, dar care cere si o tinuta care sa iti asigure confortul? Esti invitata sa sarbatoresti un eveniment important alaturi de cei dragi? Imbraca rochii cocktail si integreaza-te perfect in atmosfera exotica! Modelele in culori vibrante, cu imprimeuri dementiale, vor fi la dispozitia ta pentru o ocazie de neuitat. S-a dat startul petrecerilor! Dupa perioada de restrictii, care a pus distractiile in stand-by, a venit in sfarsit momentul mult asteptat al demararii in tromba spre voie buna si decibeli zgomotosi. Iata prilejul ideal de a-ti face simtita prezenta purtand o rochie de senzatie!



 Designerii pare ca au simtit si ei lipsa evenimentelor in tot acest timp si au marcat "eliberarea" cu cele mai autentice, rafinate si exuberante creatii vestimentare. "Oda bucuriei" se scrie din nou cu rochii cocktail intr-un spectacol de gala menit sa iti trezeasca endorfinele. 
 
Asorteaza-te cu efervescenta bauturilor preferate!
 
Poate o rochie sa te faca fericita si sa iti schimbe tonusul? Fara indoiala, poate! Mai mult decat atat, poate chiar sa aduca un vibe pozitiv intregului anturaj. Uite, de exemplu, un model bleu, elegant, cu imprimeuri digitale flamingo, o plaja cu nisip fin si marea serena, pozitionate la baza rochiei vor aduce farmecul irezistibil al unei vacante exotice in mijlocul participantilor. Modelele sunt absolut unicat, astfel incat vei avea garantia ca nu vei mai intalni pe altcineva cu aceeasi tinuta la eveniment. 
 
Ai o personalitate petrecareata, iar zambetul nu te paraseste niciodata? Atunci propunerile vestimentare din gama de rochii cocktail sunt pentru tine! Materialele fluide, in culori ce realizeaza un contrast ametitor cu elementele grafice imprimate, participa la realizarea unui show pe cinste. Nu doar ca te vei simti ultra confortabil, iar fiecare pas va fi ca o plutire diafana, dar vei avea si o mai mare incredere in tine, stiind ca rochia se aseaza impecabil orice ai face. 
 
Varietatea modelelor acopera toate gusturile in materie de fashion
 
Rochiile cocktail sunt ideale pentru diferite evenimente de amploare, cum sunt nuntile si botezurile, dar pot fi purtate si la ocazii mai putin formale, cum ar fi o petrecere in club sau o iesire in oras. Vei gasi rochii care pot avantaja orice tip de silueta si pot ascunde micile imperfectiuni. Alege o rochie stransa in talie, daca vrei ca aceasta sa fie evidentiata sau poarta o rochie dreapta, daca vrei sa o „maschezi”. 
 
Modelele de rochii cocktail pana la genunchi, cu croiala clos, cu guler tip barcuta si maneca scurta cu pliu sunt excelente pentru toate siluetele. Imprimeurile moderne cu note abstracte, geometrice, florale sau exotice te vor scoate din anonimat. Pana si camera foto va fi captivata de sarmul tau cuceritor. 
 
Arta seductiei, la degetul tau mic
 
Iti place decolteul in V si croiala parte peste parte care ofera un accent senzual bustului? Detaliile inspirate ale acestor rochii te vor pune in valoare. Poti alege articole lungi sau putin peste genunchi, cu decolteu rotund, in V sau tip barcuta, in culori vii, pastelate sau neutre si grafica extrem de variata. Pentru fiecare anotimp exista rochia potrivita, asa ca indiferent de temperatura de afara, te vei simti mereu confortabil. In aer liber sau in spatii acoperite, nimic nu iti va afecta cheful de distractie.
 
Ce ai zice de rochii cocktail in nuante albastru-violet, turcoaz sau portocaliu, cu superbe elemente artistice de contrast? Alege modelul preferat si asigura-ti o tinuta cu adevarat deosebita!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rochii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fashion

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0