Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 lucruri pe care barbatii nu trebuie sa le spuna femeilor

10 lucruri pe care barbatii nu trebuie sa le spuna femeilor
Sunteti la o intalnire, va placeti, aveti ce discuta, l-ai lasat chiar sa te tina de mana. Dar apoi deschide gura si strica tot farmecul serii. Asta inseamna ca a pus una din intrebarile interzise.


1. Un barbat nu trebuie sa intrebe niciodata daca poate sa o sarute. Nu trebuie deci sa implore un pupic. Va arata ca un pusti dupa care femeile mature nu se dau in vant. Va spune DA doar din politete, caci atractia s-a disipat toata, toata.
2. Un barbat nu trebuie s-o intrebe pe femeia de care este interesat daca poate sa o scoata la o cina, undeva, caci femeilor le plac barbatii decisi, nu cei care cer permisiunea de a le curta. Poate asta mergea in Evul Mediu, acum este la moda o abordare mai directa.
3. Un barbat nu trebuie sa se laude cu masina sau casa lui si s-o intrebe pe doamna cu care a iesit in oras daca si ei ii plac. E bine sa o impresioneze, dar nu asa. Femeile sunt mult mai captivate de posesiunile lumesti daca nu sunt subliniate cu rosu in conversatie.
4. Un barbat nu trebuie sa o sune pe EA daca nu are un plan pentru seara respectiva. Intreab-o ce vrea sa faca si o sa ezite sa-ti spuna daca va mai iesi sau nu cu tine in oras.
5. Un barbat nu trebuie niciodata sa o intrebe daca il place, caci o va scoate din starea de intalnire amoroasa de tot. Trebuie sa plece de la presupunerea ca il place si sa nu ceara confirmari, caci va parea nesigur.
6. Nu o intreba de ce nu ti-a raspuns la mesaj, caci, unu la mana, ii arati ca-ti pasa, si, doi la mana, o faci sa se simta vinovata, ceea ce spune despre tine ca esti nesigur.
7. Un barbat nu trebuie sa intrebe niciodata o femeie despre fostele ei relatii amoroase, caci pare nesigur. Ceea ce nu e deloc atractiv.
8. Un barbat nu trebuie sa-i ceara intalnire unei femei pe care de-abia a cunoscut-o, caci ele vor provocare, nu presuri.
9. Un barbat nu trebuie sa incheie o conversatie telefonica spunandu-i doamnei care este urmatorul pas. Ucide astfel spontaneitatea si elimina orice sansa de a fi sunat inapoi.
10. Un barbat nu trebuie sa-i vorbeasca de rau pe prietenii barbati ai femeii cu care se inatlneste, mai ales daca nu-i cunoaste prea bine, caci este cel mai rapid mod pentru a fi catalogat „nesigur”. 

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre intalnire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prieteni

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0