Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lasagna vegetariana. O reteta speciala

de SuntFericita.ro la 2020-09-16
Lasagna vegetariana. O reteta speciala
Iubesti bucataria italiana si te gandesti sa elimini carnea din alimentatia ta sau este deja vegetariana convinsa? Inseamna ca vei fi incantata sa descoperi noua reteta de lasagna vegetariana.


Ideala pentru o zi calduroasa de vara, cand reteta de lasagna poate fi preparata in aproximativ 30 de minute si promite un festin culinar pentru invitatii tai la masa.

Ai nevoie de:
- foi de lasagna
- 300 ml supa de legume
- 4 rosii
- 3 ardei grasi
- 2 vinete
- 250 ml lapte
- 200 gr parmezan raz
- ceapa si usturoi
- 4 lingurite pasta de tomate
- ulei de masline (3 linguri)
- unt
- sare, piper, busuioc

Cum se face:
Incepeti prin a taia ceapa, usturoiul, vinetele si ardeii cubulete. Decojiti rosiile si dati parmezanul prin razatoare, iar apoi impartiti-l in patru boluri.

Puneti ceapa si usturoiul la calit, adaugati vinetele si ardeii si amestecati constant, pana cand se inmoaie, iar apoi adaugati rosiile decojite, pasta de tomate si supa de legume si lasati la fiert pana scade lichidul. Adaugati sare si piper dupa gust si cateva frunze de busuioc si opriti focul.

In acest timp puneti foile de lasagna intr-o tava cu apa clocotita si lasati-le la inmuiat pana cand preparati sosul Bechamel.

Cum faceti sosul:
Topiti o lingurita de unt in tigaie si adaugati faina, incercand sa omogenizati compozitia. Adaugati laptele si amestecati constant, iar apoi rasturnati in tigaie si unul din bolurile cu parmezan, sare si piper.

Aveti nevoie de o forma temorezistenta, pe care o ungeti cu ulei, adaugati un strat de fori de lasagna, jumatate din amestecul de legume si jumatate din sos. Nivelati bine compozitia si adaugati urmatorul strat de foi de lasagna si cealalta jumatate din amestecul de legume. Dupa ce nivelati compozitia, mai puneti un strat de foi de lasagna si rasturnati restul de sos ramas.

Introduceti tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mic.
Pofta buna!



Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.7 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lasagna

Cele mai citite articole

Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016