Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lasagna vegetariana. O reteta speciala

de Sunt Fericita la 2020-09-16
Lasagna vegetariana. O reteta speciala
Iubesti bucataria italiana si te gandesti sa elimini carnea din alimentatia ta sau este deja vegetariana convinsa? Inseamna ca vei fi incantata sa descoperi noua reteta de lasagna vegetariana.


Ideala pentru o zi calduroasa de vara, cand reteta de lasagna poate fi preparata in aproximativ 30 de minute si promite un festin culinar pentru invitatii tai la masa.

Ai nevoie de:
- foi de lasagna
- 300 ml supa de legume
- 4 rosii
- 3 ardei grasi
- 2 vinete
- 250 ml lapte
- 200 gr parmezan raz
- ceapa si usturoi
- 4 lingurite pasta de tomate
- ulei de masline (3 linguri)
- unt
- sare, piper, busuioc

Cum se face:
Incepeti prin a taia ceapa, usturoiul, vinetele si ardeii cubulete. Decojiti rosiile si dati parmezanul prin razatoare, iar apoi impartiti-l in patru boluri.

Puneti ceapa si usturoiul la calit, adaugati vinetele si ardeii si amestecati constant, pana cand se inmoaie, iar apoi adaugati rosiile decojite, pasta de tomate si supa de legume si lasati la fiert pana scade lichidul. Adaugati sare si piper dupa gust si cateva frunze de busuioc si opriti focul.

In acest timp puneti foile de lasagna intr-o tava cu apa clocotita si lasati-le la inmuiat pana cand preparati sosul Bechamel.

Cum faceti sosul:
Topiti o lingurita de unt in tigaie si adaugati faina, incercand sa omogenizati compozitia. Adaugati laptele si amestecati constant, iar apoi rasturnati in tigaie si unul din bolurile cu parmezan, sare si piper.

Aveti nevoie de o forma temorezistenta, pe care o ungeti cu ulei, adaugati un strat de fori de lasagna, jumatate din amestecul de legume si jumatate din sos. Nivelati bine compozitia si adaugati urmatorul strat de foi de lasagna si cealalta jumatate din amestecul de legume. Dupa ce nivelati compozitia, mai puneti un strat de foi de lasagna si rasturnati restul de sos ramas.

Introduceti tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mic.
Pofta buna!



Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.7 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lasagna

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0