Ingrediente:
- foi de lasagna
- 300 g spanac congelat maruntit
- 425 g branza Ricotta (branza Ricotta este originara din Italia si este preparata din resturile ramase de la alte tipuri de branza precum mascarpone sau provolone)
- 1 ou
- sare si piper dupa gust
- 1 lingurita de patrunjel tocat
- 1 borcan de sos de paste
- 2 cani de mozzarella data prin razatoare (1/2 cana pentru umplutura, restul pentru topping).
Instructiuni:
1. Fierbe foile de lasagna in apa usor sarata. Scurge-le, lasa-le la racit si apoi pune-le pe hartie de copt pe masa.
2. Intr-un bol mare, pune spanacul scurs bine de apa, branza Ricotta, oul, patrunjelul, sarea si piperul si adauga jumatate din cantitatea de mozzarella. Amesteca bine.
3. Ia din compozitie si pune pe cate o foaie de lasagna, intinzand cu spatele lingurii.
4. Dupa cum spune si numele retetei, se presupune ca tai foaia in mai multe bucati pentru a o putea rula. Dar, daca vezi ca incepi sa te mudaresti, impacheteaza in trei. Ia capatul unei foi si indoaie-l spre centru. Repeta cu celalalt capat.
5. Pune jumatate din borcanul de sos pe fundul tavii pentru a impiedica lipirea aluatului de tava.
6. Pune rulourile in tava si acopera cu restul de sos. Apoi arunca neglijent restul de branza.
7. Acopera cu folie de aluminiu si baga la cuptorul dat la 180 de grade Celsius pentru 40 de minute.
Sursa: frugalitygal.com
Sursa: frugalitygal.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
