Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Primeste primavara in bucatarie cu o lasagna cu carne si spanac

de SuntFericita.ro la 2019-03-06
Primeste primavara in bucatarie cu o lasagna cu carne si spanac
Martie a venit aici si deja a adus vremuri mai prietenoase. Soarele iese mai des din nori, iar temperaturile cresc simtitor. E momentul sa alegem si o noua reteta pe care sa o incercam pentru a marca aceasta noua schimbare.


Lasagna cu carne si spanac este o mancare care se realizeaza relativ usor si este extrem de gustoasa.
 
Ai nevoie de: 9 foi de lasagna,2 linguri de unt, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1/2 cana de faina, 1 lingurita de sare, 2 cani de supa de pui, 1 si 1/2 cana de lapte, 4 cani de mozzarela rasa, 1 si 1/4 cana de parmezan ras, 1 lingurita de busuioc uscat, 1 lingurita de oregano uscat, 1/2 lingurita de piper negru macinat, 2 cani de branza ricotta, 2 cani cubulete rumenite de piept de pui, 280 g de spanac fiert si bine scurs si 1 legatura de patrunjel, tocat marunt.
 
Pune foile la fiert in apa cu sare, timp de 8-10 minute. Apoi scurge-le si clateste-le cu apa rece.
 
Pune untul la topit si caleste ceapa si usturoiul impreuna. Adauga faina, sarea, supa de pui si laptele si fierbe amestecul timp de 1 minut. Incorporeaza mozzarella si 1/4 de cana de parmezan si adauga condimentele. Incepe sa arate bine, asa-i?
 
Acum intinde 1/3 din sos pe fundul unei tavi si asaza 3 foi de lasagna deasupra, urmate de ricotta si pui. Mai pune un strat de 3 foi de lasagna peste pui, 1/3 din sos, spanacul si cele 2 cani de mozzarella ramase cu 1/2 cana de parmezan. Pune deasupra si ultimele foi de lasagna, acopera-le cu sosul ramas, cu patrunjelul si cu restul de parmezan.
 
Coace totul in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, timp de 35-40 de minute.
 
Acest preparat delicios se serveste cald, alaturi de un pahar de vin alb demisec. Te vei simti multumita de tine insati!
 
Pofta buna! 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lasagna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre primavara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre spanac

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carne

Cele mai citite articole

Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016