Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Micile placeri nevinovate ale fiecarei zile

Micile placeri nevinovate ale fiecarei zile
Ma trezesc cu o jumatate de ora mai devreme doar ca sa am timp sa imi fac niste clatite pufoase cu miere si scortisoara. Deschid un radio online si imi verific mesajele. Arunc pe fuga un ochi pe unul dintre blogurile preferate si ma pregatesc sa plec spre redactie.


Nu o sa ma supere zapada aceasta careia in luna martie nu ii mai gasesc niciun sens. Astazi imi propun, din nou, sa am o zi frumoasa. Imi ia doar patru melodii sa ajung la serviciu asa ca zambesc in timp ce admir pescarusii de pe malul Dambovitei. "Iata inca un lucru pentru care sa fiu recunoscatoare" imi spun si deschid usa de la parterul cladirii de birouri.
 

Nu urc pana nu imi iau o ciocolata calda. Asa incep diminetile. Cu toate lucrurile care ne fac placere si care ne aduc aminte ca viata poate fi frumoasa atunci cand ne inconjuram de lucruri si sentimente placute. Fericirea sta in astfel de maruntisuri pe care, daca le cultivam cu atentie, vom ajunge sa le apreciem din ce in ce mai mult.
 

Imi fac timp sa zambesc mai mult si imi amintesc sa nu las nimic sa ma supere. Mi-am dat seama treptat ca fericirea se invata si ca aceasta e singura metoda prin care poate fi mentinuta acea stare de multumire constanta.
 

Asa ca acum nu ma mai supar nici cand intervine ceva si unul dintre planurile mele pentru o zi trebuie amanat. Ritmul acesta aparent haotic si incontrolabil poate fi cumva directionat tocmai prin aceste mici placeri nevinovate ale fiecarei zile. Ne lasam purtati de viata prin zilele de luni, de marti, de miercuri... alaturi de ceaiuri, carti, flori, zambete si orice altceva ne face, macar pentru o clipa, sa ne amintim ca viata e frumoasa daca vrem sa recunoastem asta.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dimineata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zambet

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0