1 castravete
1 cana iaurt
4 catei de usturoi
sare
ulei
putin piper negru
cateva frunze de menta proaspata
Preparare:
Castravetele se spala, se curata de coaja verde (cat mai subtire, pentru ca imediat sub coaja de afla vitaminele), dupa care se taie in felii foarte subtiri. Usturoiul se curata si se piseaza cu putin ulei intr-un bol separat si se condimenteaza cu sare si piper. Acest amestec de usturoi se incorporeaza in iaurt si apoi se adauga si castravetii.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
