Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Medicii de familie vor asigura asistenta medicala non-stop

Medicii de familie vor asigura asistenta medicala non-stop
Conform unui proiect de lege, medicii de familie urmeaza sa asigure continuitatea activitatii de asistenta medicala primara in centrele de permanenta. Pacientii vor fi primiti in aceste centre intre orele 15,00 si 8,00 in cursul saptamanii, iar in weekend de la 8,00 sambata pana la 8,00 duminica. In acest fel, vor fi acoperite practic 24 de ore din 24. Asistenta non-stop va fi asigurata si in timpul Sarbatorilor legale Regula celor 24 de ore de permanenta va fi valabila si in timpul sarbatorilor legale, conform proiectului elaborat de Ministerul Sanatatii. Proiectul are in vedere medicii de familie care sunt in relatie contractuala cu casele de asigurari de sanatate si care isi desfasoara activitatea in localitatile arondate teritorial la centrele de permanenta. Zonele in care se deschid centrele de permanenta sunt stabilite de directiile de sanatate publica, cu acceptul prealabil al caselor de asigurari de sanatate si al consiliilor locale. Medicii de familie urmeaza sa fie platiti suplimentar pentru serviciile prestate in cadrul centrelor de permanenta. Remunerarea va fi la nivelul unui salariu pentru un medic specialist in regim de garda. In situatia nerespectarii noilor reglementari de catre medicii de familie, casele de asigurari de sanatate cu care acestia au contract vor diminua lunar, cu 10%, valoarea minima garantata a punctului per capita, respectiv venitul lunar al medicilor nou-veniti intr-o localitate, stabilit conform prevederilor Contractului-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre asistenta medicala

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre medicii de familie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0