Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Micile noastre placeri periculoase

de Ana-Maria Tudor la 2014-11-20
Micile noastre placeri periculoase
Ne place sa fim romantici, mai ales in momentele speciale din viata noastra si cu atat mai mult, ne place sa bucuram de micile placeri ale vietii, sa le traim intens si mai mult decat atat iubim relaxarea.


Jumatate de ora de stat in cada in apa fierbinte sau lenevitul pe canapea cu un pahar de vin alb dupa miezul noptii. Iubim pur si simplu aceste momente! Si ca sa le facem si mai deosebite, le adaugam si cateva artificii, ca sa fie totul frumos.
Lumanarile parfumate de exemplu. Perfecte pentru o cina romantica alaturi de partenerul tau, ideale pentru o petrecere surpriza pentru cei dragi si geniale cand sunt asezate de jur-imprejurul cazii pline de spuma. Da, ne fac zilele mai frumoase, insa nu stim ce secrete ascund!

Persoanele mai sensibile, expuse la fumul scos de lumanarile parfumate intr-un spatiu de locuit, sunt supuse unor riscuri ce le pun sanatatea in pericol. Fumul de la lumanare este impregnat cu multe substante toxice, asociate cu declansarea cancerului, astmului si a diferitelor eczeme.

Daca ne expunem rar fumului scos de lumanari, riscurile sunt minore, aproape inexistente. Conditia este sa nu facem din a decora casa cu lumanari parfumate un obicei.

Le putem inlocui oricand cu o lampa care permite diminuarea volumului de curent electric, cu becuri colorate, sau cu flori, atat pentru parfum, cat si pentru decor.

Aveti grija de sanatatea dvs. si tineti cont ca micile obiceiuri despre care nu ne informam pun diferite obstacole in calea sanatatii noastre!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lumanari parfumate

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0