Dintre persoanele intervievate, categoria de varsta 18-24 ani este cea mai predispusa la nomofobie (77%), urmata de cei de 25-34 de ani (68%) si de peste 55 de ani.
Potrivit site-ului allaboutconselling.com, desi majoritatea nomofobilor se comporta normal, exista totusi unii care pot avea crize de panica, dificultati in respiratie, frisoane, transpiratie, accelerarea ritmului cardiac, dureri toracice sau stari de voma.
Ca in marea parte a fobiilor, si in acest caz exista tratamente, de la terapia de expunere la medicamente in cazul tulburarilor grave. In orice caz, inainte de toate, nomofobul trebuie sa-si recunoasca tulburarea si apoi sa faca tot ce-i sta in putinta sa si-o controleze. Relaxarea cu ajutorul tehnicilor de respiratie sau yoga ii pot ajuta pe cei angoasati sa se lipseasca de telefon... cel putin cateva minute.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
