Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O sansa mai putin la educatie. Invatamantul seral se va desfiinta la Brasov din anul scolar 2012-2013

O sansa mai putin la educatie. Invatamantul seral se va desfiinta la Brasov din anul scolar 2012-2013
Invatamantul seral se va desfiinta la Brasov din anul scolar 2012-2013, a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Brasov, prof. Dorel Agache.


"Numarul de absente la aceasta forma de invatamant este destul de mare. Avem un numar de 20 de clase de invatamant seral. Le-am vizitat personal pe toate in luna noiembrie, si am ramas ingrozit de numarul foarte mic de elevi prezenti la cursuri. Aceasta forma de invatamant nu mai este viabila si de aceea din anul scolar urmator vor trece la invatamantul cu frecventa redusa", a subliniat inspectorul scolar general.

Sursa citata a adaugat ca din discutiile cu elevii seralisti a reiesit faptul ca, cei mai multi dintre ei lucreaza la firme private, iar timpul de lucru depaseste de multe ori 8 ore si nu pot ajunge la timp la scoala. Forma de invatamant cu frecventa redusa i-ar avantaja din acest punct de vedere pe cei mai multi dintre ei, a mai spus inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Brasov.

In ceea ce priveste numarul de absente inregistrat in scolile brasovene in luna noiembrie acesta este destul de mare.

"La acest capitol nu stam chiar foarte bine. In luna noiembrie, numarul total de absente inregistrate in scolile din judetul Brasov este de 317.000 din care, doar 176.000 au fost motivate, situandu-ne pe locul noua la nivel national, ceea ce nu este deloc onorant pentru noi", a spus prof. Dorel Agache, adaugand ca o mare parte dintre aceste absente sunt facute de elevii seralisti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre invatamant

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre brasov

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0