Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Funeriu: Universitatile bune au avut mai multi candidati, mandri de diploma de bacalaureat obtinuta

Funeriu: Universitatile bune au avut mai multi candidati, mandri de diploma de bacalaureat obtinuta
Universitatile bune au avut mai multi candidati, pentru ca elevii sunt mandri ca au o diploma de bacalaureat care inseamna ceva, a declarat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu.


"Nu cred ca va mai exista vreun ministru in Romania care de acum incolo sa indrazneasca, sa gandeasca ca ar putea indrazni sa nu organizeze un bacalaureat corect. Ar fi scaderea standardelor, o reintoarcere la obiceiuri ale trecutului, ar fi poate mult mai grav decat perpetuarea unei situatii. De fapt este vorba de reasezarea corecta a unui sistem de valori care a fost profund pervertit timp de 20 de ani. Cardasia intre parinti, elevi, unele cadre didactice, directori, inspectori, practic toata lumea, aceasta cardasie a luat sfarsit. Si cred ca e un bun castigat pe care trebuie sa-l aparam cu absolut toate resursele pe care le putem mobiliza", a spus Funeriu.

Potrivit acestuia, modul in care s-a organizat bacalaureatul in acest an este natura sa schimbe atitudini, mentalitati, iar universitatile bune au avut mai multi candidati, intrucat elevii au fost mandri de diploma obtinuta.

Referindu-se la organizarea bacalaureatului, ministrul Educatiei a aratat ca nu a fost vorba de un efort eroic, ci de unul firesc, el intrebandu-se daca in trecut nu s-a stiut ca acest examen se fraudeaza.

In legatura cu invatamantul preuniversitar Daniel Funeriu a spus ca a primit rapoarte care arata "scaderea incredibila a absenteismului scolar", in urma aplicarii unei serii de masuri din Legea educatiei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ministrul

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre educatiei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bacalaureat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre universitati

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0