Pieptul de pui cu nuci si ciuperci este o mancare foarte potrivita toamnei, datorita grasimilor bune si vitaminei E continute de nuci, a vitaminei D din ciuperci si a proteinelor de buna calitate din carnea de pui. In plus, reteta este gustoasa si simplu de preparat.
Ingrediente piept de pui cu nuci si ciuperci (pentru 2-3 portii): 750 g piept de pui, 250 – 300 g ciuperci, miezul de la 10 nuci, 1 ceapa medie – mare, 1 morcov mediu, ½ ardei iute, patrunjel, busuioc, boia de ardei dulce, suc de rosii, ulei, sare, piper (dupa gust).
Mod de preparare:
Tocati ceapa marunt si dati morcovul printr-o razatoare fina. Puneti ciupercile, ceapa, morcovul si miezul de nuca tocat marunt la calit in 2-3 linguri de ulei, un praf de sare si de piper. Dupa cateva minute adaugati pieptul de pui taiat in cubulete, pe care l-ati presarat cu sare, piper si busuioc. Lasati inca 4-5 minute sa se rumeneasca puiul, dupa care adaugati ardeiul iute tocat marunt si boia de ardei dulce.
Adaugati apoi apa pana ce acoperiti puiul, si cateva linguri de bulion. Lasati sa fiarba inca 12 -15 minute, dupa care mai adaugati (daca este cazul) sare si piper.
La final, condimentati cu patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h

de
SuntFericita.roRedactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.