PLACINTA DE DOVLEAC CU UMPLUTURA DUBLA
Ingrediente (2 portii)
- 600 g dovleac placintar
- 2 linguri samburi de rodie
- 1 lingurita rozmarin tocat
- 1 ceapa
- 100 g vinete
- 1 lingura patrunjel tocat
- sare
- 120 g bulgur
- 150 g ciuperci Champignon
- piper
- 100 g castane
- 4 linguri ulei de masline extra virgin
- 100 g telina
- 1 lingurita curry
- 60 g branza Feta
- nucsoara macinata
Preparare
1. Dovleacul se spala, se taie in jumatati si se scot samburii cu o lingura.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pachet Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul primar - INVATATORI 2 culegeri
Solutii practice 100 eficiente pentru nota maxima la examenul de TITULARIZARE INVATATORI Subiecte REZOLVATE in conformitate cu NOUA programa M E C Va prezentam Pachetul de Teste pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul primar format din doua culegeri 1 Culegerea de Teste rezolvate pentru reusita la examenul de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
2. Cuptorul se preincalzeste la 160 de grade aer recirculat.
3. Jumatatile de dovleac se ung cu 2 linguri de ulei de masline, se sareaza, pipereaza si se coc in cuptor, intr-o tava tapetata cu foaie de copt, aproximativ 40 minute.
4. Intre timp se inmoaie bulgurul in apa sarata cu pudra de curry.
5. Ceapa se curata si se taie cubulete. Ciupercile se curata si se taie in sferturi. Branza Feta se faramiteaza fin.
6. Cubuletele de ceapa se prajesc intr-o tigaie, intr-o lingura de ulei de masline incins, timp de 2 minute, iar apoi se adauga ciupercile, se condimenteaza cu sare si piper si se inabusa timp de 3-4 minute.
7. Bulgurul, branza Feta si patrunjelul se incorporeaza, se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara, dupa gust.
8. Castanele se taie in bucati mari. Vanata se spala si se taie cubulete. Tulpinile de telina se spala, se usuca prin tamponare si se taie in bucati fine.
9. Cubuletele de vanata, tulpinile de telina si castanele se prajesc intr-o tigaie cu restul de ulei de masline, timp de 4-5 minute. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si rozmarin.
10. Jumatatile de dovleac se umplu cu fiecare umplutura si se coc aproximativ 15 minute, in cuptor. Se presara samburi de rodie pe jumatatile de dovleac si se servesc.
Pofta buna!
Pofta buna!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole