Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Placinta de dovleac cu umplutura dubla

Placinta de dovleac cu umplutura dubla
de la 2018-05-21
Placinta de dovleac cu umplutura dubla

Uneori nevoia de a manca ceva dulce poate aparea in cele mai rele momente, mai ales daca esti la dieta. De aceea, astazi iti propunem o idee culinara gustoasa, sanatoasa si nu foarte calorica.


PLACINTA DE DOVLEAC CU UMPLUTURA DUBLA
 

Ingrediente (2 portii)
  • 600 g dovleac placintar
  • 2 linguri samburi de rodie
  • 1 lingurita rozmarin tocat
  • 1 ceapa
  • 100 g vinete
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • sare
  • 120 g bulgur
  • 150 g ciuperci Champignon
  • piper
  • 100 g castane
  • 4 linguri ulei de masline extra virgin
  • 100 g telina
  • 1 lingurita curry
  • 60 g branza Feta
  • nucsoara macinata
 
Preparare
1. Dovleacul se spala, se taie in jumatati si se scot samburii cu o lingura.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE


Doar 47 dintre profesori obtin statutul de titular   V-ati saturat probabil de mutarea continua din scoala in scoala pe posturi cu "perioada determinata" Sigur un post stabil v-ar prinde bine Va doriti sa reusiti cu prima ocazie Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade...

Oferta Speciala
valabila 48h
2. Cuptorul se preincalzeste la 160 de grade aer recirculat.
 
3. Jumatatile de dovleac se ung cu 2 linguri de ulei de masline, se sareaza, pipereaza si se coc in cuptor, intr-o tava tapetata cu foaie de copt, aproximativ 40 minute.
 
4. Intre timp se inmoaie bulgurul in apa sarata cu pudra de curry.
 
5. Ceapa se curata si se taie cubulete. Ciupercile se curata si se taie in sferturi. Branza Feta se faramiteaza fin.
 
6. Cubuletele de ceapa se prajesc intr-o tigaie, intr-o lingura de ulei de masline incins, timp de 2 minute, iar apoi se adauga ciupercile, se condimenteaza cu sare si piper si se inabusa timp de 3-4 minute.
 
7. Bulgurul, branza Feta si patrunjelul se incorporeaza, se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara, dupa gust.
 
8. Castanele se taie in bucati mari. Vanata se spala si se taie cubulete. Tulpinile de telina se spala, se usuca prin tamponare si se taie in bucati fine.
 
9. Cubuletele de vanata, tulpinile de telina si castanele se prajesc intr-o tigaie cu restul de ulei de masline, timp de 4-5 minute. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si rozmarin.
 
10. Jumatatile de dovleac se umplu cu fiecare umplutura si se coc aproximativ 15 minute, in cuptor. Se presara samburi de rodie pe jumatatile de dovleac si se servesc.

Pofta buna! 



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prajitura

Spune-ne opinia ta despre "Placinta de dovleac cu umplutura dubla"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


4 + 10 =

Cele mai citite articole

In general, interviurile pot fi foarte stresante.
Valentine’s Day reprezinta ziua perfecta pentru a vedea un film impreuna cu iubitul tau!
Calatoriile nu sunt numai despre a vedea diferite locuri din lume si a cunoaste alte culturi, ci ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
La Supa cu nuca de cocos, coriandru si sfecla rosie, la Ingrediente, care este cantitatea de ulei ...
Vreau sa stiu reguli de infrumusetare pentru vârsta de peste 60 ani
foarte interesant
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0