SuntFericita cauta meniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reteta pentru oaspeti neasteptati: Spaghetti Carbonara

Reteta pentru oaspeti neasteptati: Spaghetti Carbonara
Tocmai a sosit in oras prietena ta cea mai buna impreuna cu sotul si cei doi baieti ai ei. Sunt in trecere, dar vor sa va vada si pe voi. Ce te faci atunci? Nu ai stiut dinainte, asa ca nu ai vreme sa mergi la magazin, sa marinezi carnea, sa impresionezi cu oala de ciorba. Iti propunem noi o solutie simpla si extrem de gustoasa: spaghetti carbonara.


Ingrediente (pentru 8 portii)
1 punga de spaghete
1 lingura de ulei de masline
8 felii de bacon taiate in cubulete
1 lingura de ulei de masline
1 ceapa taiata
1 catel de usturoi pisat
¼ pahar de vin alb
4 oua
½ pahar de parmezan ras
Sare si piper negru macinat dupa gust
2 linguri de patrunjel tocat
2 linguri de parmezan ras
Instructiuni
1. Intr-o oala larga, pune la fiert apa cu sare. Cand fierbe apa adauga spaghetele pe care lasa-le sa se faca al dente (citeste pe ambalaj). Pune o lingura de ulei de masline si scurge-le.
2. Intr-o tigaie ampla, pune bacon-ul si caleste-l pana devine un pic crocant. Scoate bcatelele si pune-le la scurs pe un servet de hartie. Pastreaza 2 linguri din grasimea bacon-ului din tigaie, adauaga o lingura de ulei de masline si incalzeste tigaia. Adauga acum ceapa si coace la foc mediu pana cand ceapa devine translucida. Pune si usturoiul si mai gateste un minut. Adauga vin daca vrei, mai lasa pe foc un minut.
3. Pune cum si bacon-ul in tigaie si spaghetele scurse de apa. Daca amestecul ti se pare uscat, mai pune un pic de ulei de masline. Bate ouale si pune-le deasuora mestecand mereu, pentru omogenizare. Adauga si ½ pahar de parmezan ras si amesteca din nou. Condimenteaza cu sare si piper (nu uita ca si bacon-ul, si parmezanul sunt foarte sarate).
4. Serveste imediat cu patrunjel tocat marunt deasupra si parmezan extra.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete

Cele mai citite articole

De multe ori ne trezim tarziu, suntem pe graba si nu apucam sa mancam un mic dejun sanatos, care sa ...
Grasimea de pe abdomen este inamicul numarul unu al siluetei. Toate femeile isi doresc sa scape ...
Stilul vestimentar iti poate evidentia foarte usor trasaturile, mai ales daca este ales corect, cu ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016