Ingrediente (pentru 8 portii)
1 punga de spaghete
1 lingura de ulei de masline
8 felii de bacon taiate in cubulete
1 lingura de ulei de masline
1 ceapa taiata
1 catel de usturoi pisat
¼ pahar de vin alb
4 oua
½ pahar de parmezan ras
Sare si piper negru macinat dupa gust
2 linguri de patrunjel tocat
2 linguri de parmezan ras
Instructiuni
1. Intr-o oala larga, pune la fiert apa cu sare. Cand fierbe apa adauga spaghetele pe care lasa-le sa se faca al dente (citeste pe ambalaj). Pune o lingura de ulei de masline si scurge-le.
2. Intr-o tigaie ampla, pune bacon-ul si caleste-l pana devine un pic crocant. Scoate bcatelele si pune-le la scurs pe un servet de hartie. Pastreaza 2 linguri din grasimea bacon-ului din tigaie, adauaga o lingura de ulei de masline si incalzeste tigaia. Adauga acum ceapa si coace la foc mediu pana cand ceapa devine translucida. Pune si usturoiul si mai gateste un minut. Adauga vin daca vrei, mai lasa pe foc un minut.
3. Pune cum si bacon-ul in tigaie si spaghetele scurse de apa. Daca amestecul ti se pare uscat, mai pune un pic de ulei de masline. Bate ouale si pune-le deasuora mestecand mereu, pentru omogenizare. Adauga si ½ pahar de parmezan ras si amesteca din nou. Condimenteaza cu sare si piper (nu uita ca si bacon-ul, si parmezanul sunt foarte sarate).
4. Serveste imediat cu patrunjel tocat marunt deasupra si parmezan extra.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
