Ingrediente:
- 400 g faina;
- 200 ml apa calduta;
- 50 ml ulei;
- 25 g drojdie;
- un varf de lingurita de sare;
- 3 linguri de zahar;
- esenta de lamaie;
- zahar pudra.
Gogosi de post - modalitate de preparare
Dizolvam drojdia in putina apa calduta si adaugam apoi zaharul, sarea, esenta de vanilie si faina si framantam bine pana cand aluatul se dezplipeste de pe maini. Acoperim vasul cu un prosop si il lasam la dospit 40-50 de minute pana creste in volum.
Dupa ce aluatul a dospit, intindem pe masa o foaie pe care o decupam aluatul cu un pahar sau o cana.
Gogosile se pun la prajit in uleiul incins, apoi se scot apoi pe un prosop absorbant si se pudreaza cu zahar.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.1
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!