Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Retete de cocktail pentru o vara racoroasa si fara alcool

de Sunt Fericita la 2019-07-25
Retete de cocktail pentru o vara racoroasa si fara alcool
Sa savurezi un mocktail intr-o zi calduroasa de vara poate fi un moment de bucurie si de relaxare pentru tine, mai ales ca nu trebuie sa adaugi alcool. Te bucuri de un gust minunat fara a cheltui bani in plus pe bauturi spirtoase.


Un mocktail este un cocktail doar ca lipseste alcoolul. Din start, intelegem ca este mult mai sanatos si recomandat pentru a fi consumat la orice ora din zi, insa o astfel de bautura te va face fericita in a doua parte a zile. Atunci temperaturile ajung sus, iar tu poti tine sub control situatia cu o bautura sanatoasa si revigoranta. 
 
Iti prezentam in continuare cateva retete de mocktail cu care speram sa te intelegi foarte bine si sa fie pe gustul tau. Noi le-am incercat deja si sunt foarte, foarte bune. Gusturile, insa, nu se discuta!
 
1. Cool Kiwi
Acest mocktail este excelent daca iti doresti ceva dulce si sanatos. Fara continut de citrice, reteta limiteaza pofta de ceva dulce cu care te poti confrunta, fara a te simti vinovata. Renunta la inghetata vara aceasta si savureaza acest mocktail fara regrete. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci la blender fructele de kiwi, afinele si capsunile pana cand obtii o consistenta lichida. Adauga limonada sau apa tonica pentru a-i conferi mocktailului o nota finala revigoranta.
 
2. Grepfrut piscator
Ai nevoie de grepfrut, menta, apa tonica si capsuni. Iti doresti hidratare si o senzatie revigoranta vara aceasta? Ei bine, acest mocktail este solutia ideala. Grepfrutul se transforma intr-o explozie de savoare la amestecul cu apa tonica, in timp ce menta asigura un gust racoritor care persista. Orneaza cu cateva capsuni pentru a obtine mocktailul perfect pentru vara! Amesteca grepfrutul la blender pentru a obtine un suc. Daca iti doresti o consistenta mai groasa, adauga si capsuni. Amesteca sucul obtinut cu apa tonica si menta. Orneaza cu capsuni. Voila!
 
3. Ananas, turmeric si frunze de papadie
Energizeaza-te cu acest mocktail dupa o zi grea. Pentru un gust senzational amesteca ananas cu ghimbir si turmeric, apoi adauga frunze de papadie si suc de grapefruit. Puneti ananasul si ghimbirul intr-un bol de marime medie. Amestecati ingredientele cu un sucitor si zdrobiti bucatile de ananas. Adaugati turmericul si amestecati bine. Impartiti in mod egal frunzele de papadie in patru pahare. Adaugati in fiecare ¼ din compozitia de ananas. Puneti gheata zdrobita in fiecare pahar in mod egal. Turnati sucul de grapefruit peste si serviti imediat.
 
Bucura-te de gusturi unice!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0