Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta impotriva imbatranirii

Dieta impotriva imbatranirii
Iata un plan de meniu care combina toate regulile de alimentatie despre care se spune ca incetinesc procesul de imbatranire. Avem fructe si legume, grasimi sanatoase, cereale integrale, vin rosu si ceai verde. In plus, aceasta dieta are numai 1700 de calorii, iar studiile au aratat ca si reducerea aportului de calorii cu 25% are importante beneficii anti-imbatranire.


Alege in fiecare zi una din variantele oferite de dieta anti-imbatranire. Bea suficienta apa, odihneste-te 8 ore pe zi, fa macar o plimbare de 30 de minute si te vei simti excelent. Retetele nu sunt dificil de realizat si presupun fierbere (pentru naut, fasole) sau frigerea la tigaie.
Dieta anti-imbatranire: idei pentru micul dejun
- 230 g iaurt simplu (poti alege o varianta fara grasimi, dar cel mai sanatos e cel facut in casa) amestecat cu 1/2 cana zmeura sau alte fructe de padure si 1 cana de ceai verde;
- 1 felie de paine cu cereale integrale prajita cu unt, 1 cana de ceai verde si 200 g capsune;
- 1 cana de lapte cu cereale si 1/2 banana. 
Dieta anti-imbatranire: idei pentru gustari (2 pe zi)
- 170 g popcorn cu cascaval ras deasupra;
- sandvis dintr-o felie de paine integrala cu branza si 1/2 ardei sau o felie de rosie;
- batoane din seminte de susan sau cereale, facute in casa.
Dieta anti-imbatranire: idei pentru pranz
- salata preparata din: salata verde, 1 rosie, 1 morcov mic, putina varza, 1/3 cana boabe de naut, 1/3 cana fasole, ceva branza si ulei de masline (portia nu trebuie sa fie foarte mare); 1 pruna si un pahar de limonada.
- un sandvis cu 60 g carne de curcan, 2 frunze de spanac, 2 felii de rosie si 2 felii de paine integrala; 1 ciorchine de struguri rosii si 1 cana de ceai verde;
- omleta din 2-3 oua, cu 2 frunze de spanac, 1/2 ardei rosu si o felie de branza; o pita mica sau 2 felii de paine integrala, 2-3 fructe amestecate (mar, banana, fructe de padure, avocado).
Dieta anti-imbatranire: idei pentru cina
- 85 g somon, 1 cana varza de Bruxelles, 1/2 cana cubulete de sfecla fiarta si ulei de masline, 1 cartof mic fiert si un pahar de vin rosu;
- 140 g ton, 100 g paste si un sos preparat dintr-o floreta de broccoli si 2 catei de usturoi fripti intr-o lingura de ulei de masline; salata verde cu 1 mana de nuci pecan, putin otet balsamic si ulei de masline; 1/2 grapefruit rosu si un pahar de vin rosu.
- o chifla integrala; 1/3 cana orez salbatic, 1/3 cana fasole, 1 morcov mic, alune si 1/2 mar, trase la tigaie si un pahar de vin.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre anti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imbatranire

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0