- 4 jumatati de piept de pui, fara os si piele;
- sare si piper dupa gust;
- 1 lingurita tarhon uscat;
- 1 lingura suc proaspat de lamaie;
- un sfert de cana de unt.
Mod de preparare:
1. Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Condimenteaza puiul cu sare, piper si tarhon, apoi stropeste-l cu putin suc de lamaie. Pune-l deoparte.
3. Pune untul intr-o cratita si topeste-l la foc mediu. Aseaza apoi puiul in tigaie, intorcandu-l pe toate partile. Acopera puiul cu o hartie de pergament, apoi pune capacul.
4. Introdu cratita in cuptor si lasa puiul la copt timp de 10 – 15 minute sau pana cand este patruns.
Informatii nutritionale per portie
Calorii: 235
Grasime: 14,4 g
Colesterol: 98 mg
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!