- 4 jumatati de piept de pui, fara os si piele;
- sare si piper dupa gust;
- 1 lingurita tarhon uscat;
- 1 lingura suc proaspat de lamaie;
- un sfert de cana de unt.
Mod de preparare:
1. Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
.jpg)
2. Condimenteaza puiul cu sare, piper si tarhon, apoi stropeste-l cu putin suc de lamaie. Pune-l deoparte.
3. Pune untul intr-o cratita si topeste-l la foc mediu. Aseaza apoi puiul in tigaie, intorcandu-l pe toate partile. Acopera puiul cu o hartie de pergament, apoi pune capacul.
4. Introdu cratita in cuptor si lasa puiul la copt timp de 10 – 15 minute sau pana cand este patruns.
Informatii nutritionale per portie
Calorii: 235
Grasime: 14,4 g
Colesterol: 98 mg
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
