Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 beneficii pe care uleiul de cocos le aduce sanatatii si frumusetii tale

de Alina Ilie la 2016-07-29
6 beneficii pe care uleiul de cocos le aduce sanatatii si frumusetii tale
Uleiul de cocos are o multitudine de beneficii pentru sanatate, care includ ingrijirea pielii, ingrijirea parului, imbunatatirea digestiei si intarirea imunitatii, protejandu-ne de numeroase afectiuni si boli.


Ingrijirea pielii: uleiul de nuca de cocos este un excelent pentru masaj, este potrivit pentru toate tipurile de piele. Prin urmare, uleiul de cocos este o solutie sigura pentru prevenirea uscarii si descuamarii pielii. De asemenea, intarzie aparitia ridurilor si combate cearcanele.

In plus, ajuta la prevenirea bolilor degenerative cauzate de imbatranirea prematura  datorita proprietatilor sale antioxidante. De asemenea, ajuta in tratarea diferitelor probleme ale pielii, inclusiv psoriazis, dermatita, eczeme si alte infectii ale pielii. Din acest motiv, uleiul de cocos este un ingredient de baza in diverse produse de ingrijire a corpului, cum ar fi sapunuri, lotiuni, creme.

Ingrijirea parului: uleiul de nuca de cocos ajuta la cresterea sanatoasa a parului si ii ofera stralucire. De asemenea, este foarte eficient in combaterea matretii. Este un balsam excelent pentru parul uscat si deteriorat.

Boli de inima: este benefic pentru inima deoarece contine acid lauric, ajutand la reducerea nivelului de colesterol si a tensiunii arteriale.

Pierderea in greutate:  uleiul de nuca de cocos este foarte util pentru pierderea in greutate. De asemenea, este usor de digerat si ajuta la functionarea sanatoasa a sistemului endocrin si tiroidian. Mai mult, aceasta creste rata metabolismului organismului prin eliminarea stresului.

Imunitate: mai mult, intareste sistemul imunitar deoarece contine lipide antimicrobiene, acid lauric, acidul capric si acid caprilic, care au proprietati antifungice, antibacteriene si antivirale. Organismul transforma acidul lauric in monolaurina, si astfel lupta impotriva bacteriilor si virusilor care provoaca diverse boli.

Infectii:  atunci cand se aplica in zonele infectate, uleiul de cocos formeaza un strat care protejeaza partea infectata a corpului de praf, aer, ciuperci, bacterii si virusi. Uleiul de cocos este foarte eficient pentru vanatai, deoarece accelereaza procesul de vindecare a tesuturilor deteriorate.

Nu in ultimul rand, distruge bacteriile care provoaca ulcere, infectii ale gatului, infectii ale tractului urinar, pneumonie si gonoree.

Sursa: organicfacts.net
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.04 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei de cocos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nuca de cocos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0