Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scapa de dureri folosind tehnologia laser!

de Sunt Fericita la 2018-12-19
Scapa de dureri folosind tehnologia laser!
Spune adio durerilor reumatice, articulare sau de alta natura! Scoate din vocabularul tau cuvantul durere! Iata cum poti folosi tehnologia laser pentru a scapa de disconfortul zilnic.


Pentru a uita de durere si si a sterge cuvantul/ simtirea din toate structurile tale ar insemna sa ai la-ndemana instrumentul destul de puternic, in stare sa desfiinteze durerea. Indiferent ca-ti blocheaza spatele, ca iti strange tamplele ca-ntr-un cleste sau iti ingreuneaza pasii atunci cand urci scarile!
 
DA! Acum poti desfiinta durerea! Electro-stimulatorul cu laser este “sabia” cu care poti lupta si invinge acum durerea! Bazat pe principiul electropuncturii, actioneaza in zonele dureroase eliminand orice fel de durere:
  • fara actiuni invazive
  • fara efort
  • fara ace
  • fara efecte adverse!
 
Punct ochit, punct lecuit
In doar cateva minute, poti constata pe propria piele efectele benefice ale actiunii electro-stimulatorului cu laser:
  • lucreaza asupra zonelor energetice de pe tot corpul   
  • imbunatateste microcirculatia sanguina
  • accelereaza metabolismul
  • restabileste curgerea fluxului de energie in organism
  • creste imunitatea si deci capacitatea de aparare a corpului impotriva blocajelor energetice care inseamna boala
  • ajuta la recuperarea rapida
  • inlatura insomnia indusa de stres
  • alunga oboseala si readuce starea de bine.
 
Cu alte cuvinte electro-stimulatorul cu laser elimina toti factorii raspunzatori de instalarea unei dureri care te-mpiedica sa functionezi la parametri maximi! Te scapa de durere rapid, fara efort restabilind echilibrul energetic al corpului!
 
Comanda acum scutul tau impotriva oricarei dureri! N-ai nevoie de sprijin in a-l folosi! “Sedinta” de terapie dureza doar cateva minute! Atunci cand ai nevoie, in confortul casei tale, fara eforturi financiare usturatoare! In plus il porti purta in geanta, ca pe talismanul tau norocos care alunga orice durere! Profita de oferta de lansare!
 
Durerea este un semnal de alarma transmis de organismul uman, o atentionare ca, la un anumit nivel, lucrurile nu stau deloc bine.
 
Electro-stimulatorul cu laser foloseste ca principiu de functionare emisia unui fascicol laser de joasa frecventa (curent de mica intensitate). Acesta are exact rolul acului folosit in stravechiul procedeu de vindecare – acupunctura, fara insa a fi atat de invaziv precum acesta. 

laser durere electrostimulator
 
Cu alte cuvinte, stimularea punctelor de acupunctura situate pe cele 12 meridiane energetice ale corpului si eliberarea substantelor nocive care produc blocajul energetic (in “traducere” - boala cu “atentionarile” ei dureroase) se face acum electric. 
 
Aceasta formula este utilizata la stimularea punctelor dureroase sau a punctelor clasice de acupunctura caz in care are loc “spargerea” blocajului energetic si restabilirea curgerii fluxului energetic. Mecanismul care produce inlaturarea durerii consta de fapt in eliberarea  endorfinelor – substante produse de creier, (neurotransmitatori asemenea dopaminei sau serotoninei). Avand structura unor proteine complexe si rol analgezic, ele au ca tinta suprimarea durerii. 
 
Comanda acum! Scapa de durere!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scapa de durere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre laser

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0