Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretul celor mai eficiente diete din lume? Simplu!

de Sunt Fericita la 2020-11-27
Secretul celor mai eficiente diete din lume? Simplu!
Care este secretul celor mai eficiente diete din lume? Dar al persoanelor care par sa slabeasca fara sa treaca jumatate de an pana cand ne vor impresiona cu noile haine, cu doua marimi mai mici?


Exista cateva secrete si este cazul sa le cunoastem:

1. Consecventa este de baza. Degeaba dai drumul aerului conditionat daca nu il lasi macar 20 de minute sa se racoreasca intreaga camera. Degeaba mergi la masaj terapeutic daca nu continui cateva sedinte pana cand observi efectele. Si degeaba astepti efecte imediate cand aplici o anumita metoda de parenting. Efectele se vad in timp, daca poti pastra consecventa.

Cele mai multe persoane aflate la dieta se opresc din primele zile, cand, odata urcate pe cantar, nu vad efectele dorite.

2. Dieta nu este niciodata de ajuns, de una singura. Este nevoie de dieta si de sport alaturi! Este singura combinatie care functioneaza intotdeauna, fara exceptii de la regula. Stiti cum se spune in engleza.... no pain, no gain! Fara putina durere (eforturi), nu vei vedea niciun rezultat sau rezultate mult sub asteptari.

3. Fiecare dieta se potriveste cuiva anume, nu neaparat tie. In functie de tipul tau de organism, de modul in care metabolismul tau arde grasimile, o anumita dieta iti va aduce rezultate mai bune sau mai putin stralucite.

4. Dietele functioneaza cel mai bine atunci cand sunt echilibrate. Daca vrei sa functioneze si sa dea roade pe termen lung, nu alege dietele care iti cer sa mananci doar carne, doar fructe, doar apa cu lamaie, doar supa strecurata, doar grepfruit si seminte.

Nu recurgeti la diete drastice, extreme! Daca vor da rezultate, vor fi pe termen scurt si apoi efectul de boomerang va fi unul complet ravasitor.

5. Dietele care au rezultate exceptionale sunt cele in care credem, in care avem incredere. Daca aveti si cea mai mica indoiala cu privire la eficacitatea dietei pe care doriti sa o urmati, mai bine renuntati din start. Mai mult ca sigur nu va functiona sau va avea rezultate slabe.

sursa foto: www.freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diete eficiente

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0