Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta ideala pentru tine

Dieta ideala pentru tine
Da, poti spune ca este naiv sa crezi ca exista o singura dieta care functioneaza pentru toata lumea. Caci, nu-i asa, variatiile individuale sunt principiul care sta la baza realitatii. Te incurajez insa sa citesti propunerea noastra, chiar daca o urmezi ca pe un set de linii directoare, explorand si gusturile tale, pentru a identifica ce ti se potriveste cel mai bine.


Cand iti pui intrebarea „Ce sa mananc?”, trebuie sa ai in vedere atat efectele imediate, cat si cele pe termen lung asupra ta si a lumii tale. Alegerile sanatoase sunt sanatoase pentru toti cei implicati, fiind deci si sustenabile.
Uita, in primul rand, de ideea de reteta de slabit. Este adevarat, de greutatea pe care o ai se leaga nu numai aspectul fizic, ci si echilibrul organismului in general. Iar, in acest caz, toate dorintele iti sunt implinite de dieta mediteraneana. Vei scapa si de riduri, de straturi de piele inestetice, de bani aruncati aiurea pe suplimente care nu-ti sunt utile, pentru ca vei invata cum sa-ti acoperi toate deficientele din mancare.
Dieta mediteraneana – socotita una dintre cele mai eficiente si cele mai usor de adoptat retete de slabit – este mai mult de-atat! Este chiar stilul de viata al locuitorilor din imprejurimile bazinului mediteranean, din antichitate si pana-n zilele noastre.
De fapt si de drept exista diete meditaraneene specifice fiecarei tari marginite de Mediterana – Turcia, Creta, Grecia, Italia, Franta, Spania, precum si tarile coastei nordice a Africii – tari preponderent musulmane – Maroc, Algeria, Libya, Egipt. Fiecare dintre aceste diete este influentata de conditiile geografice, sociale si chiar religioase.
Afla Minunile de la Marea Mediteraneana. Secretele unei diete eficiente si accesibile!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta mediteraneana

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0