Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Semne care te ajuta sa iti dai seama ca partenerul tau nu este indragostit de tine

de Camelia Diaconu la 2018-07-03
Semne care te ajuta sa iti dai seama ca partenerul tau nu este indragostit de tine
Relatiile de lunga durata incep greu si la fel de greu se pastreaza in timp. Din cauza factorilor externi, de multe ori, relatiile esueaza, partenerii fiind de parere ca mai bine rup relatia decat sa incerce sa o repare. Si pentru ca uneori semnele iti pot arata destul de clar ce fel de persoana ai langa tine, iata la ce trebuie sa fii antenta!


Semne care te ajuta sa iti cunosti mai bine partenerul
 

Chiar daca te-ai indragostit si nu mai gandesti limpede anumite situatii, trebuie sa fii suficient de cerebrala sa iti dai seama ca anumite gesturi sunt facute din cauza lipsei de sentimente in ceea ce-l priveste pe partener. Sunt semne care te vor ajuta sa iti dai seama daca cel de langa tine are intentii serioase si ganduri spre viitor.
 
Isi gaseste tot timpul alte ocupatii. Are un program ocupat si aproape in fiecare seara isi gaseste cate o ocupatie. In seara asa fotbal cu baietii, maine seara se intalneste cu familia, poimaine merge la inot, orice numai sa nu va vedeti prea des. Ei bine, aceasta este un semn ca nu isi doreste neaparat sa isi petreaca timpul liber cu tine. Tocmai din acest motiv, incearca sa nu investesti nici tu sentimente pana in momentul in care nu afli clar ce-i cu el.
 
Nu te suna. Chiar daca pe timpul zilei mai trimite cate un sms, iubitul tau se pare ca nu isi face niciodata timp sa te sune. Nu vrea sa iti auda vocea, nu are timp sa piarda cu tine la telefon. Este tot un semn care denota faptul ca nu isi doreste sa te cunoasca mai bine, nu face eforturi sa te auda sau sa te asculte atunci cand ai nevoie.
 
Nu te prezinta prietenilor. Trebuia sa iesiti in oras sambata asta cu prietenii lui, insa au aparut ceva probleme si intalnirea se amana. Sau, mai rau, nici macar nu a adus in discutie vreo intalnire cu prietenii lui. Acest fapt nu poate duce decat la lipsa dorintei de a investi intr-o relatie de viitor. Nu se mandreste cu tine si considera ca nu este oportun sa te cunoasca si prietenii lui. 
Nu face niciodata planuri. Daca te lasa numai pe tine sa alegi locurile in care vrei sa mergeti sau activitatile pe care vrei sa le faceti, nu inseamna ca te iubeste. Este posibil sa nu isi dea interesul, sa nu vrea sa depuna acelasi efort ca si tine. Esti sigura ca iti doresti pe cineva ca el?
 
Nu te include si pe tine in planurile de viitor. Vorbeste despre planurile lui de viitor, ce ar vrea sa viziteze, sa faca, insa nu il auzi niciodata ca vorbeste la plural. Nu esti inclusa in planurile lui de viitor, iar acest lucru este un semn ca nu ia in seama suficient de serios relatia.
 
Inca mai vorbeste cu fosta iubita sau aduce vorba de ea. Trecutul este trecut si asa ar trebui sa ramana. Daca inca iti povesteste despre ce facea cu fosta prietena sau chiar ajunge sa faca mici comparatii, atunci nu este ce trebuie. Prezentul nu trebuie stricat de umbrele trecutului si cu siguranta nu iti doresti sa fii comparata cu o persoana pe care nu o cunosti. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
    Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0