Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Opreste acum caderea parului cu Forcapil Verde!

de Sunt Fericita la 2021-01-31
Opreste acum caderea parului cu Forcapil Verde!
Cu toate ca este un lucru perfect normal sa mai cada cateva fire de par, cele mai multe dintre femei se confrunta cu caderi excesive. Cauzele pot fi multiple, incepand de la utilizarea unor produse de ingrijire necorespunzatoare pentru tipul de scalp, pana la folosirea in exces a aparatelor de coafat (placi de indreptat parul, perii electrice, ondulatoare si nu numai).


Forcapil Verde este un complex de vitamine ce sustine parul intr-o forma sanatoasa, fiind recomandat pentru persoanele care se confrunta cu caderi ale firelor de par. 

BENEFICIILE OFERITE DE FORCAPIL VERDE

La fel ca si alte produse naturiste de ingrijirea parului, Forcapil Verde are numeroase beneficii, cele mai importante dintre ele fiind:

  1. Stopeaza caderea parului

  2. Intareste firele de par

  3. Accelereaza procesul de crestere a parului

  4. Restabileste vitalitatea si stralucirea firelor de par

Este un complex de vitamine, aminoacizi (metionina, arginina, cisteina) si extracte din plante ce contribuie la pastrarea parului intr-o stare buna de sanatate prin stimularea cresterii si combaterea caderii firelor de par. In urma administrarii capsulelor Forcapil Verde, parul este mai puternic, mai rezistent, mai matasos si cu mult mai stralucitor.

Principalele ingrendiente din complexul Forcapil sunt metionina si cisteina, vitaminele B6, B8, B9, D3 si zincul. 

Cisteina si metionina sunt aminoacizi cu un continut ridicat de sulf. Sunt fundamentali pentru frumusetea parului. Vitamina B6 este esentiala pentru metabolizarea proteinelor si aminoacizilor. Vitamina B8 ajuta la mentinerea parului puternic si sanator, iar B9 participa la sinteza normala a aminoacizilor. 

CE TREBUIE SA STII DESPRE FORCAPIL INAINTE DE ADMINISTRARE

  • Imbunatatirile se observa diferit de la o persoana la alta, in functie de organismul fiecaruia. Tocmai de aceea, este indicat sa tii acest tratament cu Forcapil Verde o perioada mai lunga de timp, peste 3 luni.
  • Indiferent ce produse naturiste de ingrijirea parului alegi sa folosesti (Forcapil Verde sub forma de comprimate, Forcabil lotiune sau Forcapil sampon), nu exista restrictii. Forcapil poate fi administrat chiar si de catre femeile insarcinate, care au inceput al doilea trimestru de sarcina, si de cele care alapteaza.
  • Forcapil nu ofera o pofta de mancare excesiva si nu ingrasa!
  • De asemenea, nu cauzeaza cresterea pilozitatii in alte zone.
  • Pe langa faptul ca este foarte eficient pentru par, Forcapil este benefic si pentru unghii datorita continutului de vitamina D3, care are rol important in diviziunea celulara.

UNDE POTI GASI PRODUSE NATURISTE PENTRU INGRIJIREA PARULUI

Produsele naturiste de ingrjire sunt foarte bune pentru organism deoarece nu prezinta reactii negative. Conservantii pe care ii au sunt extrasi din plante, motiv pentru care nu provoaca reactii adverse. Produse naturiste pentru ingrijirea parului gasesti in magazinul online Planteco. Toate produsele din oferta contin nutrienti care hranesc in profunzime pielea, parului si unghiile, pentru a obtine aspectul sanatos pe care fiecare si-l doreste. Plantele si extractele din plante care se regasesc in toate produsele naturiste de ingrijire au efect regenerativ, tonifiant sau revigorant asupra tesuturilor, efectele fiind vizibile pe termen lung. Opreste caderea parului cu Forcapil Verde  - solutia naturala impotriva caderii parului de la Planteco! 

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0