Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de cadouri pentru pasionatii de pescuit

de Sunt Fericita la 2022-04-08
5 idei de cadouri pentru pasionatii de pescuit
Pescuitul este o activitate sportiva ce presupune utilizarea unei liste extinse de scule si accesorii, printr-o imbinare ce poate asigura sanse cat mai mari de a prinde. De altfel, pregatirile dinaintea unei partide reprezinta o activitate propriu-zisa, plina de farmec. In aceste conditii, cadourile pentru cei pasionati de pescuit sunt nenumarate: de la solutii clasice, precum o lanseta performanta sau un set de carlige pentru crap noi, pana la tehnologii digitale de ultima generatie, pentru identificarea eficienta a pestilor. Descopera sugestiile noastre de cadouri dedicate pescarilor, pentru a simplifica Intreg procesul de cautare. Alegi cea mai potrivita varianta dintre cele prezentate mai jos, apoi o comanzi rapid online, iar produsul respectiv ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil.


1. Lanseta cu functii performante 

Cumpararea unei lansete pentru un pescar incepator este o solutie la indemana, atat din punct de vedere al bugetului alocat, cat si din punct de vedere al optiunilor avute la dispozitie. Daca persoana respectiva pescuieste mai mult la crap, lanseta ideala:


Are o lungime raportata la inaltimea sa: lanseta-standard de 3.6 m pentru o inaltime de pana in 1.75 m, sau lanseta-standard de 3.9 metri pentru o inaltime de peste 1.75 m. 


Asigura un raport greutate:rezistenta excelent: acest criteriu de alegere este foarte important, luand in calcul dimensiunile crapului si efortul depus de peste pentru a se elibera.


Este sau nu telescopica: daca alegi o lanseta pentru crap telescopica (2-3 elemente), aceasta asigura o raza de actiune mult mai buna, insa la un risc de rupere mai ridicat.  


Este fixata bine pe un rod pod: acest suport de sustinere este utilizat in pescuitul la crap i poate fi montat pe mal chiar si in conditii meteo neprielnice. Un rod pod calitativ contribuie la prelungirea duratei de utilizare a lansetei. 


Comanda rod pod pentru pescuit de la Decathlon, un produs de sustinere a lansetei esential pentru pescuitul la crap, in conditiile in care se executa aruncari de pe mal. 

2. articole de camping pentru pescuit 

Pentru cei care transforma orice partida de pescuit intr-o adevarata aventura pe malul apei, desfasurata pe una, doua sau mai multe nopti, cadourile oferite pot veni din zona produselor pentru camping. Si aici, lista de optiuni avute la dispozitie este foarte diversificata: 


  • cort pentru una sau mai multe persoane 

  • aragaz portabil pe baza de gaz

  • umbrela prevazuta cu parasolar 

  • lada frigorifica incapatoare 

  • sistem performant de filtrare a apei

  • masa si set de scaune pliante 

  • set compus din vesela si tacamuri

  • dus solar sau vas de toaleta ecologic etc 

3. Momeli potrivite stilului de pescuit

Alegerea inspirata a unor astfel de cadouri presupune o cunoastere a stilului de pescuit practicat de persoana respectiva, precum si nivelul de experienta al acesteia. stiind aceste informatii, ii poti face o surpriza cat se poate de placuta. 


Principalele doua categorii de momeli sunt momelile de nutritie si cele de atractie. Realizate din materiale sintetice, materii prime vegetale sau chiar specii vii de dimensiuni diferite, au rolul de a atrage pestii rapitori, prin: cromatica, mirosul emanat si vibratiile produse in apa.  

4. Barca pneumatica pentru pescuit 

Daca bugetul iti permite acest lucru, ia in calcul si varianta unei barci pneumatice pentru pescuit, solutie ce asigura un acces mult mai bun spre zonele in care inoata rapitori solitari, precum somnul sau crapul. O barca pneumatica pentru pescuit se alege in functie de: 


  • tipul de apa - barca pneumatica pentru apa dulce sau pentru apa sarata 

  • spatiul pentru depozitare - barca de pescuit trebuie sa permita depozitarea tuturor sculelor si accesoriilor necesare pentru a lansa, fara a exista problema supraaglomerarii. 

  • materialul - alege o barca dintr-un material rezistent la abraziune si la expunerea in fata razelor de soare UV; vinilul sau hypalonul sunt cele mai recomandate materiale pentru barcile pneumatice dedicate pescuitului.

5. sonar pentru pescuit 

Sonarul reprezinta o tehnologie eficienta pentru foarte multe forme de pescuit, ce ii permite pescarului sa arunce lanseta spre zona din care primeste semnale de activitate. Aceasta solutie functioneaza pe acelasi principiu de functionare al oricarui alt tip de sonar: 


  • un emitator al dispozitivului genereaza un impuls electric 

  • impulsul urmeaza traseul catre un convector din apa, fiind transformat in unda sonora; undele sonoare au raza de actiune variabila, in functie de modelul sonarului

  • la contactul acestora cu pestii, sunt produse noi semnale care se intorc in convector, fiind transformate apoi in imagini ce apar pe display-ul dispozitivului. 


Toate aceste recomandari ale noastre asigura eficienta si confort in timpul partidelor de pescuit, indiferent de nivelul de experienta al pescarului. stabileste un buget si alege un produs din cele prezentate mai sus, ideal pentru pasionatii acestei activitati sportive.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pescuit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0