Aveti nevoie de:
3 vinete
2 sfecle rosii
3 cepe rosii
otet balsamic
ulei de masline
seminte de chimen
4 catei de usturoi
sare si piper
Cum se face:
Spalam si curatam bine sfecla, o stropim cu putin ulei de masline, curatam ceapa si o taiem in patru si vinetele le taiem pe lung, in doua. Stropim ingredientele cu putin ulei si le saram usor si apoi le bagam in tava la cuptor.
Intre timp calim usor ceapa si apoi o stropim cu otet balsamic.
Scoatem legumele de la cuptor, dam la o parte folia si taiem sfecla rosie in bucatele mici si presaram deasupra seminte de chimen. Vinetele le vom unge unge din pasta obtinuta din usturoiul pisat, frecat cu o lingura de ulei si un strat de sare.
Putem servi cu paine prajita.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
